Έρωτας μετά: Η Λασκαράκη, τα spoilers και το… μυστήριο (photos)
Media

Έρωτας μετά: Η Λασκαράκη, τα spoilers και το… μυστήριο (photos)

Την έχουμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους αλλά φέτος η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, «Έρωτας μετά» και υποδύεται την Άννα.

Μία χορεύτρια τάνγκο, παντρεμένη με παιδιά, η οποία ερωτεύεται τον άντρα της φίλης της.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έβαλε τον εαυτό της στη θέση της ηρωίδας της, αν η απιστία δικαιολογείται, ενώ αποκάλυψε αν το πτώμα που βρέθηκε είναι της Άννας.

Το πτώμα που ανακαλύπτουν αναγνωρίζεται ως της Άννας. Είναι όντως εκείνη ή υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι η Άννα ζει;

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, για όλους μας! Η αλήθεια είναι ότι και για εμάς δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει, διότι η σεναριογραφική ομάδα, σε συνεννόηση με τη σκηνοθετική και με το κανάλι, έχει επιλέξει να μη μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες, παρά μόνο μέχρι εκεί που χρειάζεται. Είναι κάτι που και εμάς στην αρχή μας δυσκόλεψε και μας ξένισε, ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι αυτό γίνεται για το καλό της ιστορίας, καθώς υπάρχουν και αρκετά σπόιλερ από το εξωτερικό και το μόνο που επιτρέπεται να αλλαχτεί είναι το τέλος. Δεν ξέρω κι εγώ ακριβώς τι θα γίνει, έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες με εσάς. Υπάρχουν δηλαδή περιπτώσεις όπου σενάρια δεν πάνε σε όλους τους ηθοποιούς, αλλά μόνο σε εκείνους που αφορά κάποια σκηνή, ώστε να μην το ξέρουν οι υπόλοιποι προκειμένου να κρατηθεί το μυστήριο».

Πόσο μπροστά είστε στα γυρίσματα;

«Όχι πάρα πολύ, περίπου δύο εβδομάδες».

Έβαλες τον εαυτό σου στη θέση της Άννας;

«Γι' αυτό και είπα από την αρχή ότι είναι ένας ρόλος που πρέπει να αγαπήσω. Δεν είναι ένας ρόλος που μπορώ να πω ότι εγώ κοιτώντας τον από μακριά θα τον έβλεπα με καλό μάτι από την αρχή. Για αυτό και μπήκα μέσα σε αυτόν το ρόλο πολύ για να μπορέσω να τον καταλάβω, να κατανοήσω την Άννα. Η Άννα έχει μια ολόκληρη ιστορία πίσω της. Έχει πολλές πτυχές, τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμα. Δεν τις έχουν δει οι τηλεθεατές και υπάρχει πάρα πολύ παρελθόν με τον αδερφό της, αλλά και όλα όσα της έχουν συμβεί μέχρι να γνωρίσει τον Χρήστο. Οπότε υπάρχουν πολλά κομμάτια δικά της που σας είναι ακόμα άγνωστα. Αυτά με βοήθησαν να την κατανοήσω σε πολλά και μπόρεσα να τη δικαιολογήσω γιατί συνέβη αυτό. Όμως, έχω αγαπήσει την Άννα, γιατί είναι μια γυναίκα όπως όλες μας, η οποία έχει τον άντρα της, τα παιδιά της. Η πορεία της ζωής της την οδήγησε σε πολλές καταστάσεις που ήταν δύσκολες και έπεσε πάνω στον Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν ή ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή ή ο ακατάλληλος άνθρωπος την ακατάλληλη στιγμή. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί νομίζω μέχρι το τέλος της σειράς».

Η απιστία δηλαδή μπορεί να δικαιολογηθεί;

«Όχι, η απιστία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ. Τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια, Η προσωπική μου άποψη έρχεται σε τεράστια κόντρα με την Άννα, όμως, είναι ένας ρόλος τον οποίο έχω αγαπήσει», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved