Άγριες Μέλισσες: Το υπονοούμενο της Ουρανίας για τον γάμο της με τον Κυριάκο (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το υπονοούμενο της Ουρανίας για τον γάμο της με τον Κυριάκο (photos)

Η Αμαλία Καβάλη υποδύεται την Ουρανία στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Πρόκειται για την ράφτρα του χωριού, η οποία είναι αρραβωνιασμένη εδώ και 7 χρόνια με τον Κυριάκο Βαμβακά που εργάζεται ως κλαριντζής σε πανηγύρια και περιμένει υπομονετικά το στεφάνι.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς ένιωσε όταν διάβασε για πρώτη φορά τα σενάρια και για την ανατροπή που θα έχει η δική της ηρωίδα.

Πώς ένιωσες όταν διάβασες για πρώτη φορά τα σενάρια;

«Ξέραμε από την αρχή ποιους ρόλους θα κάνουμε, είχαμε διαβάσει μια περιγραφή και ξέραμε περίπου πού κινείται ο καθένας μας. Όσον αφορά στα σενάρια, αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η ταχύτητα που είχε στη δράση, οι γενναίες ανατροπές και επειδή τα πρώτα τα πήραμε μαζεμένα δεν κοιμόμουν. Τελείωνε το επεισόδιο και η ώρα ήταν τρεις και έλεγες, «δεν γίνεται πρέπει να αρχίσω το επόμενο»! Οι σεναριογράφοι έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Η Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα πρέπει να διαχειριστούν ένα φοβερό όγκο και πίεση χρόνου κι όμως το σενάριο θίγει θέματα που μας αφορούν ακόμα, όπως η ψυχική ασθένεια με τον Γιάννο, το τι σημαίνει επαγγελματίας γυναίκα ή την απόφαση που παίρνει η Ελένη να ζήσει τη ζωή μόνη της. Ακόμη και τώρα, το να πάρει μια γυναίκα στα 35 την απόφαση να ζήσει μόνη της, χωρίς να τεκνοποιήσει, δεν είναι κάτι το οποίο ακούμε εύκολα, πόσο μάλλον εκείνη την εποχή που το είπε η Ελένη. Η σειρά θίγει θέματα που μας αφορούν όλους, για αυτό και κάπως συντονιζόμαστε με αυτό, πάει η καρδιά μας εκεί».

Η δική σου ηρωίδα παντρεύεται έπειτα από μια μεγάλη αναμονή και ανακαλύπτει διάφορα για τον άνθρωπο της. Ποια θα είναι η δική της ανατροπή;

«Η Ουρανία περιμένει τον Κυριάκο δέκα χρόνια, ώσπου τελικά την παντρεύεται. Επιλέγει έναν άντρα που δεν μοιάζει καθόλου με τους υπόλοιπους άντρες του χωριού και έχει μια αντίφαση ως χαρακτήρας. Ενώ είναι μια επαγγελματίας, θέλει να παρατήσει το ραφτάδικο και να γίνει νοικοκυρά, να μείνει σπίτι. Προσδοκά λοιπόν την ασφάλεια. Παρ' όλ' αυτά ερωτεύεται έναν άνθρωπο ο οποίος αυτό που της δίνει είναι μια μόνιμη ανασφάλεια. Αυτό όμως που της δίνει είναι ότι ταξιδεύοντας συνεχώς επιστρέφει και της λέει διάφορες ιστορίες, κάτι που είναι μαγικό για εκείνη, που δεν θα φύγει ποτέ από το χωριό. Δεν θα κάνει ποτέ τα ταξίδια που κάνει ο Κυριάκος. Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του για να τον επιλέξει, ενώ προσδοκά την ασφάλεια. Από εκεί και πέρα, σε σχέση με τη συμπεριφορά του, την έχει κάπως αποδεχτεί, γιατί τον γνώρισε με αυτό το επάγγελμα. Δεν το ξεκίνησε τώρα. Από κει και πέρα τι θα γίνει... θα το δούμε!»., είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved