Άγριες Μέλισσες: Το φιλί του Κυπραίου στη Λενιώ προκάλεσε «χαμό» στο Twitter! (photos+video)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το φιλί του Κυπραίου στη Λενιώ προκάλεσε «χαμό» στο Twitter! (photos+video)

Άγριες Μέλισσες: Το φιλί του Θωμά Κυπραίου στη Λενιώ στην όχθη της λίμνης σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, προκάλεσε… χαμό στα social media.

Μία σκηνή που δεν περίμεναν οι τηλεθεατές αφού ο Κυπραίος δεν έχει δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Ο Θωμάς Κυπραίος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο Διαφάνι, έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

Να θυμίσουμε ότι έχει προσληφθεί από τη Μυρσίνη Σεβαστού η οποία ζητά απαντήσεις γύρω από τη δολοφονία του γιου της και την εξιχνίαση της υπόθεσης, όμως ο Κυπραίος δεν είναι και πολύ καλός απέναντι στην «εργοδότη» του αφού τής κρύβει στοιχεία που ανακαλύπτει.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα πραγματικά του συναισθήματα για τη Λενιώ, η έκπληξη για τους τηλεθεατές την ώρα που της ζητά να γίνει η «κυρά» του και σκύβει και τη φιλάει τρυφερά, πράγματι ήταν πολύ μεγάλη.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στα social media και κυρίως στο Twitter που «βούιξε» από τα σχόλια των φανατικών της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες του Twitter έδειξαν να ενοχλούνται από την πιθανή συνέχιση της σχέσης ανάμεσα στον Κυπραίο και τη Λενιώ. Οι περισσότεροι τηλεθεατές δείχνουν να μην θέλουν να τους δουν μαζί.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα εν λόγω twits αλλά και φωτογραφίες από τη σειρά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved