Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλούν για πρώτη φορά- Άφωνη η Καινούργιου
Media

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλούν για πρώτη φορά- Άφωνη η Καινούργιου

Από εχθές κάνει τον γύρο των media η υπόθεση που θέλει παρουσιάστρια της ΕΡΤ να μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι, ενώ μάλιστα οδηγήθηκε και στο αστυνομικό τμήμα καθώς γρονθοκόπησε τη floor manager απατημένη σύζυγο.

Η παρουσιάστρια, με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπή, διατηρούσε παράνομο δεσμό με cameraman από το κανάλι της Βουλής, ενώ η floor manager σύζυγος ήταν φίλη της. Η απατημένη τους έπιασε επ’ αυτοφώρω κι έτσι τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Το ζευγάρι μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open beyond και έκαναν αποκαλύψεις, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να συγκρατήσει την έκπληξή της με όσα άκουγε!

Ο Δημήτρης και η Σοφία μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Σοφία είπε μεταξύ άλλων:

««Είναι μια άρρωστη, είναι μία διεφθαρμένη. Σε όποιο σπίτι και να μπει θα το διαλύσει… Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ. Είναι υπάλληλος και παρουσιάστρια της Βουλής! Ο άνδρας μου είναι στη Βουλή. Έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχουν πέσει πάνω του να μην παραιτηθεί. Τον Δημήτρη τον πολιορκούσε από τον Μάρτιο, Απρίλιο για να φτάσει να κάνει ο Δημήτρης παιχνίδι μαζί της μέσα στον Σεπτέμβριο» είπε η Σοφία μεταξύ άλλων.

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με τα όσα άκουγε!

Ο Δημήτρης είπε:

«Προσπάθησε να με προσεγγίσει για να της αλλάξω το δημιουργικό της εκπομπής της… Άρχισε να πετάει δηλητήριο μέχρι να αποδομήσει τη γυναίκα μου και να μπει μες το μυαλό μου. Πίστευα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να μιλήσει και να πει δύο λόγια για κάποιον, ο οποίος επαγγελματικά μπορεί να σταθεί μες τη Βουλή. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε γιατί αυτή ήταν εμένα η ανάγκη μου, δεν είχα ανάγκη να πάω με τη συγκεκριμένη κυρία. Βρεθήκαμε στην οικία της, χτύπαγε η Σοφία να κατέβει κάτω, αυτή δεν κατέβαινε. Οπότε, αναγκάστηκα να της στείλω ένα sms, λέγοντάς της ότι με έχει διώξει η σύζυγός μου».

Δείτε το απόσπασμα και τα όσα εξομολογήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved