Παύλος Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο
Ο Παύλος Χαϊκάλης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα.
Ο ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο Ελπίς τη Δευτέρα και έκανε ο ίδιος γνωστή την είδηση. Ο Παύλος Χαϊκάλης δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του πόνου και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Άντε να δούμε πως θα πάει κι αυτή η εβδομάδα. Στο νοσοκομείο Ελπίς για ανάπαυση»!
Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε και αποκάλυψε τι συμβαίνει με την υγεία του.
Photo 1/4
Δύσκολες στιγμές περνά ο Παύλος Χαϊκάλης! Photo 2/4
Ο ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο Ελπίς τη Δευτέρα και έκανε ο ίδιος γνωστή την είδηση. Photo 3/4
Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε και αποκάλυψε τι συμβαίνει με την υγεία του. Photo 4/4
«Βγήκα από το νοσοκομείο, μια κρίση κολικού χολής είχα. Θα πρέπει να κάνω κάποια στιγμή εγχείρηση. Θα πρέπει να βγει η χολή κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά! «Βγήκα από το νοσοκομείο, μια κρίση κολικού χολής είχα. Θα πρέπει να κάνω κάποια στιγμή εγχείρηση. Θα πρέπει να βγει η χολή κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά!