Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Ρούλα Κορομηλά «Το πόσο κλάμα έχω ρίξει…» (Video & Photos)
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Ρούλα Κορομηλά «Το πόσο κλάμα έχω ρίξει…» (Video & Photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω για εκείνη.

Η Ρούλα Κορομηλά είπε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η Καινούργιου θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της στον Alpha, όταν ήταν στην ομάδα του Νίκου Μουτσινά και διευθύντρια ψυχαγωγίας στο κανάλι τη Ρούλα Κορομηλά.

Η Κατερίνα τόνισε: «Το πόσο κλάμα έχω ρίξει για να γίνω αποδεκτή από τη Ρούλα παιδιά, δε μπορείτε να φανταστείτε. Δε με ήθελε με τίποτα. Παρόλο που την θαύμαζα και την θαυμάζω η Ρούλα μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω και ότι δεν κάνω. Πήγαινα στην δουλειά μου από τις εφτά το πρωί και έφευγα δώδεκα το βράδυ και άκουγα συνέχεια “Δεν μπορείς” και προσπαθούσα να γίνω αρεστή στην Ρούλα γιατί για εμένα είναι η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν υπήρχαν επιχειρήματα και αυτό με το μακιγιάζ όντως το έλεγε. Με έπιανε ο Νίκος Μουτσινάς και μου έλεγε επειδή έκλαιγα: “Αυτοσαρκάσου, πίστεψε στον εαυτό σου, ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για μένα μέντοράς μου ήταν ο Νίκος».

Και κατέληξε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου: «Να πω στην κυρία Κορομηλά με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου λίγο άδικη τη χτεσινή της κριτική. Παρ΄όλα αυτά ήταν τιμή μου που δούλεψα με μια τόσο σπουδαία γυναίκα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved