GNTM: Κι όμως αυτή την δήλωση από την Άννα Μαρία πριν τον τελικό δεν την περιμέναμε!
Media

GNTM: Κι όμως αυτή την δήλωση από την Άννα Μαρία πριν τον τελικό δεν την περιμέναμε!

Μία μέρα έμεινα για τον μεγάλο τελικό του GNTM! Μετά το τέλος του ημιτελικού του GNTM, oι διαγωνιζόμενες που πάνε στον τελικό σχολίασαν την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου και δεν δίστασαν να πουν ποια θέλουν να κερδίσει!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι η νικήτρια του GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Στην φωλιά των Κου Κου και «κάρφωσε» την Κάτια Ταραμπάνκο!

«Στην αρχή μου έβγαινε το νιαούρισμα μπροστά στους κριτές, τώρα πλέον είμαι πιο σίγουρη» είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Και τόνισε: «Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν την δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια;»!

Και όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε πως θα νιώσει όταν βρεθούν στον τελικό οι φίλες της Κάτιας για να την υποστηρίξουν, εκείνη είπε: «Ποιες φίλες της; Πιστεύεις ότι ήταν φίλες της όντως; Η Μαρτίνα ήταν φίλη της, που την έκραζε; Την Άννα την έκανε παρέα κατ’ εμέ, έτσι, για να έχει παρέα. Η Κάτια δεν περίμενε ότι θα φτάσω στον τελικό και έφτασα. Να φάει λίγο τη σκόνη μου τώρα να δω κάτι»!

Δείτε τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας που δεν περιμέναμε να στάξει φαρμάκι πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved