X Factor τελικός:  Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης Γρόσης! Συγκλονιστική η ερμηνεία του!
Ο Γιάννης Γρόσης ξέσπασε σε κλάματα στον τελικό του X Factor
Media

X Factor τελικός: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης Γρόσης! Συγκλονιστική η ερμηνεία του!

X Factor τελικός: Μια ανάσα πριν την ανάδειξη του τελικού νικητή και η συγκίνηση έχει φτάσει στα ύψη με τον Γιάννη Γρόση τελικά να λυγίζει μπροστά στην κάμερα...

Μπορεί ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα που άνοιξε το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού του X Factor με το τραγούδι του Hozier - Take me to church, να συγκράτησε τελευταία στιγμή τα δάκριά του, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον 21 ετών Γιάννη Γρόση απο την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Γιάννης Γρόσης
Τελικός X Factor: Ο Γιάννης Γρόσης λύγισε πολλές φορές μπροστά στην κάμερα


Για τον τραγουδιστή μίλησε μεταξύ άλλων η αδερφή του που είπε: «Δεν έπαιρνε ποτέ την απόφαση ο Γιάννης να δηλώσει συμμετοχή στο X Factor, το ανέβαλε συνέχεια και λέω «εντάξει Γιάννη, εγώ είμαι εδώ». Ήξερα ότι θα είσαι στον τελικό».

Ακόμα μια φορά ο Γιάννης Γρόσης ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα στον τελικό του X Factor


Τα λόγια του πατέρα του, έφεραν δάκρια στα μάτια του Γιάννη.
«Παρόλο που είμαστε μακριά τον αισθανόμαστε κοντά μας, τον αγαπάω θα είμαστε κοντά του όλη η οικογένεια σε ό,τι κάνει. Παντού και πάντα!», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του τραγουδιστή. Όμως, δεν ήταν η μόνη φορά που συγκινήθηκε και έκλαψε ο Γιάννης Γρόσης.


Δείτε όλα όσα είπε για αυτόν η οικογένειά του και τις στιγμές που τα λόγια τους έφεραν δάκρια στα μάτια του τραγουδιστή του X Factor.

Στο παρακάτω video απολαύστε την συγκλονιστική ερμηνεία του στο τραγούδι του Γιάννη Πάριου "Ένα γράμμα"... Ήταν καθηλωτικός...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved