Ο Γιάννης Γρόσης ξέσπασε σε κλάματα στον τελικό του X Factor
Media

X Factor τελικός: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης Γρόσης! Συγκλονιστική η ερμηνεία του!

X Factor τελικός: Μια ανάσα πριν την ανάδειξη του τελικού νικητή και η συγκίνηση έχει φτάσει στα ύψη με τον Γιάννη Γρόση τελικά να λυγίζει μπροστά στην κάμερα...

Μπορεί ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα που άνοιξε το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού του X Factor με το τραγούδι του Hozier - Take me to church, να συγκράτησε τελευταία στιγμή τα δάκριά του, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον 21 ετών Γιάννη Γρόση απο την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Τελικός X Factor: Ο Γιάννης Γρόσης λύγισε πολλές φορές μπροστά στην κάμερα


Για τον τραγουδιστή μίλησε μεταξύ άλλων η αδερφή του που είπε: «Δεν έπαιρνε ποτέ την απόφαση ο Γιάννης να δηλώσει συμμετοχή στο X Factor, το ανέβαλε συνέχεια και λέω «εντάξει Γιάννη, εγώ είμαι εδώ». Ήξερα ότι θα είσαι στον τελικό».

Ακόμα μια φορά ο Γιάννης Γρόσης ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα στον τελικό του X Factor


Τα λόγια του πατέρα του, έφεραν δάκρια στα μάτια του Γιάννη.
«Παρόλο που είμαστε μακριά τον αισθανόμαστε κοντά μας, τον αγαπάω θα είμαστε κοντά του όλη η οικογένεια σε ό,τι κάνει. Παντού και πάντα!», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του τραγουδιστή. Όμως, δεν ήταν η μόνη φορά που συγκινήθηκε και έκλαψε ο Γιάννης Γρόσης.


Δείτε όλα όσα είπε για αυτόν η οικογένειά του και τις στιγμές που τα λόγια τους έφεραν δάκρια στα μάτια του τραγουδιστή του X Factor.

Στο παρακάτω video απολαύστε την συγκλονιστική ερμηνεία του στο τραγούδι του Γιάννη Πάριου "Ένα γράμμα"... Ήταν καθηλωτικός...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved