GNTM: Η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν πήγε στην Φωλιά των Κου Κου αλλά στις… Αλήθειες με την Ζήνα!
Media

GNTM: Η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν πήγε στην Φωλιά των Κου Κου αλλά στις… Αλήθειες με την Ζήνα!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ή η γνωστή σε όλους μας ως η Μαρία η αγρότισσα αποχώρησε από το GNTM 2, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Η 19χρονη παίκτρια έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε τελικά!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μετά την αποχώρησή της ανέφερε:

«Ήταν ένα πρωτόγνωρο ταξίδι για εμένα, με πάρα πολλές νέες εμπειρίες και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας και με στηρίξατε από το πρώτο λεπτό μέχρι και αυτή τη στιγμή! Ακόμα, θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς που δε με συμπαθούν πως εφόσον είμαι εκτός τηλεόρασης πλέον μπορούν να με αγνοούν για να μην τους χαλάω τη μέρα.

Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο για την άψογη συνεργασία τους μαζί μας και για τη δυνατή φιλία που ζήσαμε. Κάμεραμαν, ηχολήπτες, ηλεκτρολόγοι, σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη, συντάκτες, βοηθοί παραγωγής, υπεύθυνοι παραγωγής, υπεύθυνες παικτριών και άλλους τόσους που ήταν εκεί για εμένα. Σας έλειψα;»!

Σήμερα λοιπόν η καλλονή, Μαρία Μιχαλοπούλου σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αρνήθηκε να είναι στην εκπομπή, Στην φωλιά των Κου Κου και θα εμφανιστεί στις Αλήθειες με την Ζήνα, που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη μιας και οι περισσότερες εκπομπές προβάλουν αποσπάσματα από τον μεγάλο τελικό του GNTM που έφθασε έως και 64%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved