Ευτυχείτε: Γιορτές με την Κατερίνα Καινούργιου - Aυτοί είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι της!
Media

Ευτυχείτε: Γιορτές με την Κατερίνα Καινούργιου - Aυτοί είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι της!

Ευτυχείτε: Από την ερχόμενη εβδομάδα το πιο πλούσιο πρωινό, γίνεται και το πιο γιορτινό!

Αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά… «Ευτυχείτε» με αγαπημένους καλλιτέχνες, που κάνουν τα πρωινά μας γεμάτα τραγούδι και χορό!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η κεφάτη παρέα της, υποδέχονται στο σπίτι τους την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, μια δυνατή τετράδα τραγουδιστών. Η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι.
Και μαζί τους, τα κάλαντα από την παιδική χορωδία της UNESCO Βορείων Προαστείων σε συνεργασία με το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής, υπό την καθοδήγηση της Ντέπυς Σακελλαρίου.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, το «Ευτυχείτε» υποδέχεται τους πρωταγωνιστές του πιο επιτυχημένου σήριαλ της φετινής χρονιάς!
Η Κατερίνα Καινούργιου, κλείνει την τελευταία εβδομάδα του χρόνου έχοντας μαζί της τον σκηνοθέτη του «Κόκκινου Ποταμιού» Μανούσο Μανουσάκη αλλά και τους αγαπημένους ηθοποιούς Ιωάννη Παπαζήση, Αναστασία Παντούση, Αργύρη Πανταζάρα, Κωνσταντίνο Καζάκο, Τάνια Τρύπη, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Τάκη Βαμβακίδη και Τατιάνα Παπαμόσχου, που αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά, παρασκήνια από τα γυρίσματα της συγκλονιστικής τηλεοπτικής σειράς αλλά και όλες τις ανατροπές κι εξελίξεις που έρχονται με τα νέα επεισόδια το 2020.
Όμως, δεν λείπει και το τραγούδι από το ταλέντο του X FACTOR Γιάννη Γρόση που ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες!

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα μάθουμε αναλυτικά και για κάθε ζώδιο τις αστρολογικές προβλέψεις του 2020 από τη Βίκυ Παγιατάκη, ενώ αγαπημένοι πρωταγωνιστές της τηλεόρασης και του θεάτρου, εύχονται με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στους τηλεθεατές! Όσο για τη διασκέδασή μας, θα την αναλάβουν οι

«Άνω Κάτω», το κεφάτο νεανικό λαϊκό συγκρότημα που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη κι έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή του στο X FACTOR!

Η Κατερίνα, την τελευταία μέρα του χρόνου, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με τραγούδια για όλα τα γούστα και μοναδικές ερμηνείες. Μαζί της στο «Ευτυχείτε» θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Αποστολία Ζώη, ο Θάνος Καλλίρης (και ο Κώστας Καραφώτης), ενώ τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα τα πει η φιλαρμονική ορχήστρα μαζί με παιδική χορωδία.

Όσο για την πρώτη εκπομπή του 2020, την Πέμπτη 02 Ιανουαρίου, το «Ευτυχείτε» ετοιμάζει ένα πραγματικό πρωινό γλέντι με τον ανεπανάληπτο Λευτέρη Πανταζή αλλά και τους Πάνο Καλλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, που προκαλούν… χαμό με τις επιτυχίες τους. Μαζί τους, ποντιακά χορευτικά συγκροτήματα αλλά και η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση της Εύης Χλωρού.

Όλη την περίοδο των γιορτών η μοναδική Μαρία Εκμεκτσίογλου ετοιμάζει κάθε πρωί λαχταριστά σπιτικά φαγητά και γλυκά, ενώ δεν λείπει και η αγαπημένη ενότητα των τηλεθεατών με τα δικά τους «Διλήμματα ζωής» και την Μάρα Μείμαρίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved