Έλα στη θέση μου: Η Φαίη ζητάει απο τον Βλάση να είναι και πάλι μαζί!
Media

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη ζητάει απο τον Βλάση να είναι και πάλι μαζί!

«Έλα στη θέση μου»: Πολλές ανατροπές στις σχέσεις των ηρώων  στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του Αlpha 

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα χωρίζουν, ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά, έρχονται πολύ κοντά, με τις ευλογίες της Ζύλβιας, ενώ η Φαίη ζητάει από τον Βλάση να κάνουν μια νέα αρχή. Τι Θα αποφασίσει, όμως, εκείνος;

Οι σχέσεις όλων των ηρώων ανατρέπονται μετά και τα τελευταία περιστατικά.
Από τη μία είναι ο χωρισμός της Ρενάτας και του Αχιλλέα και από την άλλη ο χωρισμός της Φαίης και του Δαμιανού.
Η Ρενάτα ζητάει από τον Βλάση να συγκατοικήσουν, καθώς ο Αχιλλέας την έδιωξε από το σπίτι, τη στιγμή που ο τελευταίος βασανίζεται από τη σκέψη πως ίσως η κοπέλα να τον απάτησε με τον Μάρκο.
Μάλιστα, ο ίδιος αντιδρά άσχημα όταν συνειδητοποιεί ότι τότε που γύρισε στο σπίτι η Ρενάτα χωρίς τη βέρα της μπορεί να είχε βρεθεί με τον Μάρκο.
Παράλληλα, η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας κάνουν προσπάθειες να τα ξαναβρούν ο Αχιλλέας και η Ρενάτα αλλά πέφτουν στο κενό.
Λίγο μετά, συμβουλές στον Αχιλλέα για να σώσει τον γάμο του δίνουν και ο Βλάσης με τη Μαρίνα. Οι δύο τελευταίοι, όμως, παλεύουν και με τα δικά τους συναισθήματα, καθώς δυσκολεύονται να ξεχάσουν το φιλί τους και να παραμείνουν φίλοι.
Από την άλλη, η Σύλβια και η Βάνα σχεδιάζουν να φέρουν κοντά τον Δαμιανό και τη Ζωγραφιά προκειμένου εκείνος να ξεχάσει τη Φαίη.
Η τελευταία, παράλληλα, ανακαλύπτει το περιοδικό με τις φωτογραφίες της Μαρίνας και αποφασίζει τότε να συναντήσει τον Βλάση και να του κάνει μία πρόταση.
Η Φαίη του προτείνει να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί αφήνοντάς τον σοκαρισμένο αλλά και μπερδεμένο ακόμή μια φορά!

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved