Φτερωτός θεός: Ο Τζαν κάνει πρόταση γάμου στη Σανέμ
Media

Φτερωτός θεός: Ο Τζαν κάνει πρόταση γάμου στη Σανέμ

Φτερωτός θεός: Η Χουμά προσπαθεί με πολλούς τρόπους να χωρίσει τον Τζαν από τη Σανέμ, αλλά δεν τα καταφέρνει.Παράλληλα, η Λεϊλά ανακοινώνει στον Εμρέ πως χώρισε από τον Οσμάν δίνοντας του ελπίδες για τη σχέση τους

Η Σανέμ υπογράφει με τον Γιήτ σύμβαση για την έκδοση του πρώ­του της μυθιστορήματος και έρχεται έτσι ένα βήμα πιο κοντά στό όνειρο της. Αργότερα, οι οικογένειες του Τζαν και της Σανέμ συναντιούνται για δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο επιλογής της Χου­μά. Η διαφορά, όμως ανάμεσα στις δύο οικογένειες γίνεται πιο φανε­ρή από ποτέ και η συμπεριφορά της Χουμά απέναντι στους γονείς της Σανέμ έχει ως αποτέλεσμα η βραδιά να έχει πρόωρο και άδοξο τέλος. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά και ο Οσμάν αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους .ένα βήμα πίσω και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Λίγη ώρα αργότερα η Σανέμ συναντάει τον Τζαν στην παραλία προκειμένου να συζητήσουν πως θα γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα

στις οικογένειες τους. Τότε η κοπέλα του προτείνει να παντρευ­τούν όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου να σταματήσουν να τους σχολιάζουν και να επεμβαίνουν στη σχέση τους. Ο Τζαν δέχεται, αν και έχει στο μυαλό του μία ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνη. Ο Τζαν επιστρέφει στο σπίτι του όπου μιλάει πολύ σκληρά στη μητέρα του για τη συμπε­ριφορά της, τονίζοντας της πως ό,τι και να κάνει δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει να τον χωρίσει από τη Σανέμ. Ο ίδιος, αργότερα, ανακοινώνει στον αδελφό του την απόφαση του, ενώ η Σανέμ και η Λεϊλά προ­σπαθούν να βρουν το κουράγιο για να πουν στους γονείς τους τα δι­κά τους μεγάλα νέα. Η μία για τον επερχόμενο γάμο της και η άλλη την απόφασή της να διαλύσει τους αρραβώνες της με τον Οσμάν.


Η Χουμά δημιουργεί σύγχυση

Η Χουμά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να χωρίσει τον Τζαν από τη Σανέμ παρά τα λεγόμενα του γιου της. Μάλιστα, φαίνεται ότι βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία στο πάρτι γενεθλίων του Τζαν. Παράλληλα, η Μελίς, η αντικαταστάτρια της Λεϊλά στην Υπέροχη Ιδέα, προσπαθεί να γοητεύσει τον Εμρέ αλλά αυτός αντιστέκεται.
Η Λεϊλά τους παρατηρεί που δουλεύουν μαζί και συνειδητοποιεί πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Εμρέ. Αργότερα, ο τελευταίος πηγαίνει στο γραφείο της και της ζητάει να μιλήσουν. Παραδέχεται ότι προσπάθησε να την κάνει να ζηλέψει φέρνοντας στο γραφείο τη Μελίς, αλλά καταλήγει λέγοντάς της πως αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω καινά την αφήσει να συνεχίσει τη ζωή της με τον Οσμάν. Η Λεϊλά, όμως, δεν προλαβαίνει να του πει πως πλέον έχει χωρίσει, καθώς ο Εμρέ αποχωρεί απογοητευμένος και πληγωμένος. Παράλληλα, το βιβλίο της Πολέν εκδόθηκε και στην παρουσίαση του η Χουμά προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον Τζαν και στη Σανέμ, αυτή τη φορά μπροστά στους δημοσιογράφους. Η Χουμά διαρρέει στους δημοσιογράφους πως ο γιος της και η Πολέν είναι ζευγάρι και εκείνοι τους ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί .Όμως ο Τζαν υπερασπίζεται τη Σανέμ και μάλιστα ανακοινώνει σε όλους τη σχέση τους αφήνοντας άναυδους τόσο τη μητέρα του όσο και την Πολέν με τον Γιήτ.

Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Τζαν



Η Σανέμ ετοιμάζει ένα δώρο για τα γενέθλια του Τζαν, που είναι παράλληλα ένας πολύ συγκινητικός ύμνος στην αγάπη τους. Του φτιάχνει ένα μικρό βιβλίο βάζοντας μέσα όλες τις αναμνήσεις από την αρχή της σχέσης τους. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά εξομολογείται στη Σανέμ ότι ίσως να είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Εμρέ. Ακόμη, όμως, δεν τολμά να πει την αλήθεια στη μητέρα της για τον Οσμάν.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved