8 λέξεις: Εξέλιξη Βόμβα! Η Ηλιάνα Δολοφόνος - Ενοχοποιεί την Έρση (Photos)
Media

8 λέξεις: Εξέλιξη Βόμβα! Η Ηλιάνα Δολοφόνος - Ενοχοποιεί την Έρση (Photos)

8 λέξεις: Η Ηλιάνα πιστεύει ακράδαντα πως ο Οδυσσέας και η Έρση ευθύνονται για ό,τι συμβαίνει στη ζωή της και, κυρίως, για τον θάνατο της μονάκριβης κόρης της.

Η νεαρή γυναίκα καταστρώνει ένα θανάσιμο σχέδιο μέσω του οποίου στέλνει την Έρση φυλακή, προκαλώντας δυστυχία στην ίδια και στον Οδυσσέα.


Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», πρόκειται να συμβούν κάποια δυσάρεστα γεγονότα στα οποία εμπλέκονται άθελα τους ο Οδυσσέας και η Έρση. Πίσω από αυτή την πλεκτάνη κρύβεται η Ηλιάνα, η οποία είναι πεπεισμένη πως το ζευγάρι ευθύνεται για ό,τι κακό συνέβη στη ζωή της και, κυρίως, για τον θάνατο της πεντάχρονης κόρης της, Αριάδνης. Η ίδια δεν χάνει χρόνο και καταστρώνει το ιδανικό σχέδιο που θα τους προκαλέσει δυστυχία.


Αρχικά, αναθέτει σε μία γυναίκα ονόματι Αγγελική να γίνει η σκιά του ζευγαριού και να την ενημερώνει για ό,τι κάνουν, καθώς επίσης και να κλέψει με την πρώτη ευκαιρία τα κλειδιά του ατελιέ του Οδυσσέα. Οπως και γίνεται.

Σύμφωνα με το my tv, στα προσεχή επεισόδια, ο Οδυσσέας φεύγει για την Αθήνα μαζί με τον Μάρκο για να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες, ενώ η Αγγελική πληροφορεί την Ηλιάνα πως η εγκυμονούσα Έρση θα είναι μόνη στο σπίτι τις επόμενες ημέρες. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η τελευταία πηγαίνει στην Παλαιοκαστρίτσα, ένα χωριό της Κέρκυρας, για να κάνει μια εξυπηρέτηση στη Νόνα, με την Ηλιάνα να βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο.

Συγκεκριμένα, καλεί τη Φωτεινή, μία γειτόνισσα του Οδυσσέα, στο ατελιέ και τη σκοτώνει με το όπλο του Άκη, που το έχει πάρει χωρίς να γίνει αντιληπτή.
Το ίδιο βράδυ, η Έρση επιστρέφει στο ατελιέ και αντικρίζει με φρίκη το πτώμα της γυναίκας. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καλεί αμέσως την Αστυνομία και περνάει όλη τη νύχτα στο τμήμα δίνοντας κατάθεση.

Το επόμενο πρωί, η Έρση ενημερώνει σχετικά τον Σπύρο και εκείνος με τη σειρά του τον Οδυσσέα, ο οποίος ανησυχεί για την ίδια και το μωρό του. Έτσι, μαζί με τον Μάρκο και τη Ναυσικά, παίρνουν το πρώτο αεροπλάνο για Κέρκυρα. Αργότερα, η Αστυνομία καλεί την Έρση για συμπληρωματική κατάθεση, γεγονός πού προκαλεί ακόμα περισσότερη ανησυχία σε όλους-και όχι άδικα!

Η Αστυνομία προχωρά στη σύλληψη της και εν συνεχεία η νεαρή γυναίκα περνάει από τον ανακριτή, ο οποίος την κρίνει ένοχη για το φονικό και αποφασίζει την προφυλάκιση της. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα συναντάει την Αγγελική και θέλοντας να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τη συνεργασία τους τη σκοτώνει!

Έπειτα από όλα αυτά, η Ηλιάνα και ο Αλέκος επιστρέφουν στην Αθήνα αλλά ο άντρας ανακαλύπτει πως η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική!

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποσπά τη βουβή ομολογία της Ηλιάνας ότι αυτή κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό στην Κέρκυρα και της υπόσχεται… σιωπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved