Elif: Η αλήθεια στο φως! Ο Σελίμ ετοιμάζει εκδίκηση στον Ουμίτ (Photos)
Media

Elif: Η αλήθεια στο φως! Ο Σελίμ ετοιμάζει εκδίκηση στον Ουμίτ (Photos)

Elif: Μπορεί ο Ουμίτ να ξεγελούσε για μεγάλο διάστημα τον Σελίμ και την οικογένεια Εμίρογλου, ωστόσο, σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Γιουσούφ καταφέρνει και πείθει τον Σελίμ πως ο Ουμίτ είναι εκείνος που συνεργάζεται με την Αρζού για να τους καταστρέψουν.

Ο Γιουσούφ είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του στη Μελέκ και γνωρίζει πως το κλειδί για την υπόθεση κρύβεται στον Ουμίτ και στην Αρζού. Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπάει.

Στη συνέχεια, προειδοποιεί την Αρζού να μείνει μακριά από τη Μελέκ και την οικογένεια της. Αργότερα, ο Ουμίτ κάνει μια έρευνα για τον Γιουοούφ και το παρελθόν του και ανακαλύπτει τον χαμό της οικογένειας του, ενώ η Αρζού σκέφτεται πως χρειάζονται ένα στοιχείο για να ησυχάσουν μια και καλή από αυτόν. Τότε, θυμάται την ημέρα που η Μελέκ ήρθε στο σπίτι της για να βρει την Ελίφ, καθώς νόμιζε πως ο Γιουσούφ είναι δικός της άνθρωπος, και του στέλνει μήνυμα για να συναντηθούν.
Αποφασίζει να πάει, αν και ο Ορχάν προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.

Ο Γιουσούφ και η Αρζού συναντιούνται και ο Ουμίτ, κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο, τραβάει φωτογραφίες. Η συνάντηση δεν οδηγεί πουθενά και ο βιβλιοπώλης φεύγει. Ωστόσο, τώρα υπάρχουν φωτογραφίες του με την Αρζού τις οποίες εκείνη σκοπεύει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να πείσει τη Μελέκ πως συνεργάζονται εναντίον της. Η Μελέκ, την επόμενη μέρα, λαμβάνει τις επίμαχες φωτογραφίες και θυμωμένη πηγαίνει να τον βρει στο βιβλιοπωλείο. Εκείνος, από την άλλη, προσπαθεί να βρει τρόπο να δείξει στη Μελέκ το αληθινό πρόσωπο του Ουμίτ. Η τελευταία δείχνει και στον Σελίμ τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και ο νεαρός είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει.


Το ίδιο βράδυ, ενώ ο Ουμίτ και η Αρζού έχουν βγει για δείπνο, ο Γιουσούφ μπαίνει στο σπίτι τους και βρίσκει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο πρώτος ευθύνεται για την καταστροφή της οικογένειας Εμίρογλου. Ενώ ψάχνει, το ζευγάρι επιστρέφει. Ο Γιουσούφ, όμως, καταφέρνει να κρυφτεί και στη συνέχεια να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός. Έπειτα, εκείνος παραδίδει όλα τα έγγραφα στον φίλο του τον δικηγόρο. Την επόμενη μέρα, η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της οικογένειας Εμίρογλου. Τότε, εκείνος καλεί τον Σελίμ και του λέει πως επέστρεψε στην πόλη ζητώντας του να βρεθούν.


Ο Σελίμ θέλει να τον συναντηθεί αλλά πρώτα πηγαίνει στο μαγαζί του , Γιουσούφ. Σύμφωνα με το my tv, ο άντρας του δείχνει τις φωτογραφίες και ζητάει εξηγήσεις. Ο βιβλιοπώλης, όμως, του δείχνει με τη σειρά του τα έγγραφα κακά πλαστά διαβατήρια που έκλεψε από το σπίτι του Ουμίτ, τα οποία «καίνε» τον τελευταίο και την Αρζού. Έτσι, ο Σελίμ αποφασίζει να ακούσει όσα έχει να του πει ο Γιουσούφ για πρώτη φορά. Ο Σελίμ πείθεται πως ο Ουμίτ είναι συνεργός της Αρζού και αποφασίζει να τον εκδικηθεί για όσα πέρασε η οικογένεια του εξαιτίας του. Είναι εξοργισμένος που ο φίλος του κατάφερε να τον κοροϊδέψει, αλλά ο Γιουσούφ τον συμβουλεύει να περιμένουν τη σωστή στιγμή για να επιτεθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved