Έρωτας μετά: Η απρόσμενη εξέλιξη που θα σοκάρει (Photos)
Media

Έρωτας μετά: Η απρόσμενη εξέλιξη που θα σοκάρει (Photos)

Έρωτας μετά: Μία απρόσμενη εξέλιξη αναμένεται να σοκάρει και να προβληματίσει τους πάντες. 

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, ο Γιώργος δέχεται μία φονική επίθεση και πέφτει αιμόφυρτος στον δρόμο.


Ο Τόνι είναι εκείνος που λίγη ώρα αργότερα τον βρίσκει σε τραγική κατάσταση και τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Νόρα, δίχως να γνωρίζει τι έχει συμβεί, περιμένει τον αγαπημένο της να επιστρέψει στο σπίτι τους. Λίγη ώρα αργότερα, την ενημερώνουν για τον τραυματισμό του Γιώργου και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Νόρα σπεύδει στο νοσοκομείο και αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του. Οπως είναι φυσικό, η επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός προκαλεί εντύπωση και αναστάτωση σε όλους, ενώ οι επόμενες ώρες, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κρίσιμες, καθώς ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και κινδυνεύει η ζωή του.


Παράλληλα, ο Νίκος αποκαλύπτει στον Χρήστο πως η υπόθεση της Άννας άνοιξε ξανά. Το γεγονός αυτό προβληματίζει τον άντρα και του δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Εν τω μεταξύ, η Λαμπρινή προειδοποιεί τον Αποστόλη να είναι προσεκτικός μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Παράσχο.

Η γυναίκα, όμως, αγνοεί πως ο τελευταίος την παρακολουθεί. Από την άλλη, ο Νίκος πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου και του ζητάει εξηγήσεις για τα γεγονότα με την Αλίκη. Παράλληλα, η Μάγδα δεν αντέχει άλλο και ομολογεί στην Ηλέκτρα πως αυτή σκότωσε τον Σωκράτη.

Η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει, ενώ η Μάγδα στη συνέχεια πηγαίνει στην Αστυνομία και παραδίνεται! Την επόμενη μέρα, ο Κωνσταντίνος θέλει να συναντήσει τον Χρήστο για να μιλήσουν. Εκείνος, όμως, δεν ξέρει αν θέλει, καθώς αισθάνεται προδομένος από τον φίλο του. Τελικά, μετά την έκκληση του άντρα, ο Χρήστος πηγαίνει και τον συναντάει…

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved