8 λέξεις: Το αδίστακτο «χτύπημα» του Δημήτρη – Απάγει την κόρη της Σμαράγδας (Photos)
Media

8 λέξεις: Το αδίστακτο «χτύπημα» του Δημήτρη – Απάγει την κόρη της Σμαράγδας (Photos)

8 λέξεις: Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης παρουσιάζει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του, θέλοντας να πετύχει τον απώτερο σκοπό του.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του μπαίνει η Σμαράγδα και η μονάκριβη κόρη της, η οποία πέφτει θύμα απαγωγής!

Από την αρχή του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», οι ήρωες βλέπουν τις ζωές τους να -κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Όλα αυτά επηρεάζουν και τους χαρακτήρες τους.

Άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Δημήτρης Αρώνης, ο οποίος από τη στιγμή που έμαθε ότι, πέρα από την Ηλιάνα, έχει ακόμα μία αδελφή, «ξυπνά» η σκοτεινή πλευρά του.

Και αυτό γιατί ο νεαρός άντρας δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί η περιουσία του πατέρα τους, Άκη, δια του τρία. Αρχίζει, λοιπόν, να καταστρώνει διάφορα σχέδια για να βγάλει από τη μέση τις δύο αδελφές του και να χριστεί ο μόνος νόμιμος κληρονόμος.

Αρχικά, ο Δημήτρης συμμαχεί με έναν πρώην συνεργάτη του πατέρα του, που εμπλέκεται σε παράνομα κυκλώματα, και εκμεταλλεύεται την κλονισμένη ψυχική υγεία της Ηλιάνας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άκης πρόκειται να χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης απέναντι της και θα του μεταβιβάσει το ποσοστό της. Σύμφωνα με το my tv, στα προσεχή επεισόδια, ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει πράξη τις απειλές που είχε εκτοξεύσει εναντίον της Σμαράγδας.

Δεν διστάζει, λοιπόν, να βάλει στο στόχαστρο του τη δεύτερη αδελφή του, την ανήλικη -και εκτός γάμου- κόρη που απέκτησε ο πατέρας του. Ο ίδιος αναθέτει σε έναν άντρα να παρακολουθεί στενά τη Σμαράγδα και να τον κρατά ενήμερο για κάθε της κίνηση.

Όπως και γίνεται. Συγκεκριμένα, τον πληροφορεί πως η γυναίκα έχει συνάψει ερωτική σχέση με τον Σίμο Καρατζά και περνούν αρκετό χρόνο μακριά από το σπίτι της. Έτσι, του δίνει εντολή με την πρώτη ευκαιρία να μπει στο σπίτι της και να απαγάγει την κόρη της, πηγαίνοντας την σε ένα ασφαλές μέρος.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο άντρας εκτελεί την εντολή και αρπάζει τη μικρή Αθηνά! Λίγη ώρα μετά, η γυναίκα που την προσέχει, η Θεανώ, τηλεφωνεί έντρομη στη Σμαράγδα και της λέει τι συνέβη, με την τελευταία να ξεσπάει σε κλάματα και να ουρλιάζει, καθώς ο χειρότερος φόβος της γίνεται πραγματικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved