Ριζικές αλλαγές στον Alpha: Οι διορθωτικές αλλαγές και η στρατηγική για το μέλλον της Μενεγάκη
Media

Ριζικές αλλαγές στον Alpha: Οι διορθωτικές αλλαγές και η στρατηγική για το μέλλον της Μενεγάκη

Οι διορθωτικές κινήσεις ξεκίνησαν ήδη στον ΑLPHA με στόχο να μετριαστούν οι απώλειες στην τηλεθέαση, ωστόσο οι μεγάλες ανατροπές αναμένονται στο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου.

«Η διοίκηση κινείται με εταιρική λογική και όλα θα συνυπολογιστούν με βάση τα κόστος».

Αυτό ανέφερε έμπειρος γνώστης για τις αλλαγές στο κανάλι της Κηφισιάς, που ήδη ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα και ταυτόχρονα το θέμα που αναμένεται να απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τους επόμενους μήνες είναι η Ελένη Μενεγάκη, της οποίας -ως γνωστόν- το συμβόλαιο με τον ΑLPHA λήγει τον Ιούνιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση για το θέμα αυτό μεταξύ της διοίκησης και της παρουσιάστριας, ούτε αναμένεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.

Πηγές από τον σταθμό, συνεκτιμώντας και την τακτική που ακολουθήθηκε στις διαπραγματεύσεις του προηγούμενου καλοκαιριού με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου (η οποίο αποχώρησε) και την Αγγελική Νικολούλη (η οποία παρέμεινε στον ΑLPHA), θεωρούν ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν προς τη λήξη του συμβολαίου και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Από το ύψος των χρηματικών απολαβών και τη διάρκεια του νέου συμβολαίου που θα προταθεί στην Ελένη Μενεγάκη, μέχρι την αλλαγή ζώνης, καθώς υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να της προταθεί κάτι τελείως διαφορετικό στην prime time, «που είναι η πιο προσοδοφόρα ζώνη», όπως ανέφεραν στο «TV Εθνος» οι ίδιες πηγές.

Πάντως, ήδη στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού επανήλθε το «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, ωστόσο το εβδομαδιαίο βραδινό «Super Deal», που μοιράζει πολύ μεγαλύτερα ποσά, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.

Οσον αφορά στη βραδινή ζώνη του σταθμού, το «Κρατάς μυστικό;» ολοκληρώνεται στο 18ο επεισόδιο (τέλη Φεβρουαρίου), ενώ η κωμωδία «Σπίτι είναι» και το δράμα «Ερωτας μετά» θα συνεχιστούν κανονικά έως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Τέλος, είναι πιθανό μέσα στον Μάρτιο να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή οδοιπορικών του Ακη Πετρετζίκη, καθώς υπάρχει μεν υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας για την εν λόγω εκπομπή, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Αν το πρότζεκτ δεν υλοποιηθεί φέτος, θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved