Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής: «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει» (Video)
Media

Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής: «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει» (Video)

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια των επικριτών του και τους έδωσε και μία απάντηση…

O Mάρκος Σεφερλής είπε: «Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε. Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν χλευάζω κανέναν, τύπους κάνω κι έτσι προκαλώ το γέλιο, γιατί έτσι γεννιέται η κωμωδία. Όταν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι. Κι έχω στεναχωρηθεί, κι έχω κλάψει. Δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος, αλλά δεν έχει έρθει ποτέ κανείς από τους «τύπους» που κάνω να μου πει ότι τον χλεύασα. Κάθε μέρα στο κοινό μου βρίσκονται όλοι αυτοί οι τύποι που κάνω.».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο σκοπός μου δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Έχω «κερδίσει» όλα τα μικρά παιδιά, οι βραδινές μου παραστάσεις έχουν παιδικό κοινό. Πες μου ένα βραδινό θέατρο που έχει από κάτω μικρά παιδιά, δεν μιλάω για παιδικό θέατρο. Όλοι έχουν άποψη σε ότι κάνω πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved