Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη
Media

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ακόμη μία χρονιά, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμωδία του ΑLΡΗΑ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», υποδυόμενος τον Ηλία.

Ο ίδιος εκμυστηρεύεται όσα έχει κερδίσει από την επτάχρονη πορεία της σειράς αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της.

Ποια είναι η πρώτη σκέψη που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τον τίτλο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

«Αν σκεφτείτε ότι επτά χρόνια, σε καθημερινή βάση, ζω μια δανεική ζωή σε μία άλλη... οικογένεια στην οποία έχω βιώσει έναν χωρισμό, έχω μία νέα σύντροφο -και με παιδί-, καταλαβαίνετε ότι έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου. Συν τους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Πλέον, τα αστεία τα «γεννάμε» όλοι μαζί. Είναι κάτι που το απολαμβάνω».

Η χημεία που έχετε αποκτήσει με τους συνεργάτες σας βοηθάει και στην ανανέωση των ιστοριών;

«Τα σενάρια που έρχονται στα χέρια μας, πάντοτε, μας βρίσκουν προ εκπλήξεων. Είναι ανεξάντλητοι οι σεναριογράφοι μας. Από εκεί και πέρα, αυτό που «γεννιέται» την ώρα του γυρίσματος, δηλαδή να ειπωθεί κάποιο αστείο ή να προταθεί κάτι είναι καλοδεχούμενα».

Τι έχετε κερδίσει, μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, από τον Ηλία και τη σειρά;

«Κατ’ αρχάς, με τον Ηλία, είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Δεν θα ήθελα να είμαι «Ηλίας», αλλά χαίρομαι να τον υποδύομαι. Είναι ένας συντηρητικός οικογενειάρχης και βλέπει τα πράγματα με έναν αρκετά ξεπερασμένο τρόπο, και αυτό, αυτομάτως, τον καθιστά αστείο άνθρωπο. Έχει, όμως, τρία μεγάλα προσόντα. Αυτά είναι η καλοσύνη, η ντροπαλοσύνη και ο τρόπος με τον οποίο ζει έξω από ένα κοινωνικό σύστημα, με την έννοια ότι δεν έχει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ούτε θα βγει να διασκεδάσει. Επομένως, το μόνο που μπορώ να κερδίσω είναι η καλοσύνη του και η αγάπη που τρέφει προς την οικογένεια και τον υπόλοιπο κόσμο.

Όσον αφορά τη σειρά, έχω κερδίσει την εξέλιξη μου μέσα από αυτή. Είμαι ένας ηθοποιός που μου αρέσει να δουλεύω και να βελτιώνω τις τεχνικές μου. Σε αυτό, σίγουρα, με έχει βοηθήσει η «Μουρμούρα». Εκεί που νομίζεις ότι έχουν εξαντληθεί τα εκφραστικά σου μέσα ανακαλύπτεις άλλα δέκα μέσα στη χρονιά».

Η σειρά θα συνεχιστεί και για 8η σεζόν;

«Νομίζω πως ναι! Προσωπικά με ευχαριστεί πάρα πολύ η «Μουρμούρα» γιατί είναι ένα πεδίο έρευνας να εξελίσσομαι. Δεν μένω στάσιμος. Επιπλέον, όπως προανέφερα, έχουμε γίνει οικογένεια, κάτι το οποίο με συναρπάζει. Δηλαδή, ξυπνάω στο σπίτι μου και πηγαίνω στο άλλο σπίτι για να περάσω όμορφα, ασχέτως από το αν θα κουραστώ».

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί την «επόμενη μέρα» μετά το τέλος της;

«Όταν έρθει η στιγμή να ολοκληρωθεί η σειρά, σίγουρα θα στενοχωρηθώ γιατί είναι μία ολόκληρη ζωή. Μπήκα 50 χρόνων και τώρα είμαι 57. Άμα πάει και δέκα χρόνια, που λέω εγώ, θα γίνω 60 χρόνων! Επειδή, όμως, είμαι ένας υπεραισιόδοξος άνθρωπος, ξέρω ότι θα σταματήσει για καλό, για να γίνουν κάποια άλλα πράγματα, που θα δώσουν νέα τροφή στο παιχνίδι, και το δικό μου και των θεατών. Από εκεί και πέρα, επειδή μία επιτυχία δεν είναι εύκολο να την επαναλάβεις ποτέ, πόσω μάλλον της «Μουρμούρας», θα χρειαστεί αρκετή σκέψη για το επόμενο βήμα μου. Για παράδειγμα, ίσως πρέπει να κάνω το ακριβώς αντίθετο από την κωμωδία ή έναν άνθρωπο που να μην είναι καλός. Να πάω σε όλα κόντρα», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved