Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Η νέα ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή!
Media

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Η νέα ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή!

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Συνεχίζονται τα προβλήματα για την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Τα πατήματά της προσπαθεί να βρει η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Λιάγκα οι παραιτήσεις «πέφτουν βροχή».

Η λύση της τελευταίας στιγμής στο τιμόνι της αρχισυνταξίας μετά την αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου, έφερε τρικυμίες!

Η Γωγώ Σαμπάνη σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, διαφώνησε χθες έντονα με τον βοηθό αρχισυντάκτη της εκπομπής, Γιώργο Μπέζα, παρουσία στελέχους του καναλιού. Όπως λένε άνθρωποι που ήταν μπροστά στο περιστατικό υπήρξε μία αδικαιολόγητη, για πολλούς, ένταση στο control της εκπομπής, η οποία όπως φάνηκε πήρε άλλη τροπή με τον Γιώργο Μπέζα να δηλώνει την παραίτησή του.

Ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πείσει τον Γιώργο Μπέζα να μην επιμείνει στην παραίτησή του.
Όμως αφού ο Γιώργος Μπέζας του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του – λέγοντάς του μάλιστα ότι ήταν ο πιο ευγενικός παρουσιαστής που έχει συνεργαστεί ποτέ- τόνισε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τη νέα αρχισυντάκτρια και «ανανέωσε» τη συνεργασία μαζί του για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Γωγώ Σαμπάνη ως αρχισυντάκτρια του Μένιου Φουρθιώτη είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπέζα αλλά τότε δεν υπήρχαν- ή όποια προβλήματα υπήρχαν- δεν οδήγησαν κανέναν σε παραίτηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved