Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει τηλεοπτικά με διπλό ρόλο στο Open (video)
Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει τηλεοπτικά με διπλό ρόλο στο Open (video)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η διπλή τηλεοπτική της επιστροφή στο Open

Μετά το όχι και τόσο ήρεμο διαζύγιό της με τον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά και μάλιστα με διπλό ρόλο από τη συχνότητα του Open.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προφανώς και επιστρέφει με το «πακέτο» της στο οποίο θα προσθέσει μερικές πινελιές ανανέωσης.

Πέρα από το γνωστό format της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» όπου απλοί καθημερινοί άνθρωποι στέλνουν πακέτο σε συγγενείς και φίλους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα εντάξει φέτος μια νέα ενότητα στην εκπομπή της.

Σε αυτή την ενότητα θα δούμε προσωπικές ιστορίες επώνυμων ανθρώπων που θα εξιστορούν στο πλατό της εκπομπής προσωπικές ιστορίες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Ο δεύτερος ρόλος της Βίκυς Χατζηβασιλείου είναι αυτός της… τραγουδίστριας αφού αποδέχτηκε πρόταση να συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο Just the two of us.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε


Εν τω μεταξύ λίγο πριν την έναρξη του show, σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη το BBC που έχει τα δικαιώματα του Just the 2 of Us θα αποφασίσει ποια θα είναι η επιτροπή και ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι του show .
Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι μπορεί το BBC μπορεί να «κόψει» ονόματα που ήδη γνωρίζουν ότι θα συμμετέχουν, όπως για παράδειγμα αυτό της Άντζελας Δημητρίου...



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved