Η Ελένη Μενεγάκη αδειάζει σιγά-σιγά το καμαρίνι της (photos)
Media

Η Ελένη Μενεγάκη αδειάζει σιγά-σιγά το καμαρίνι της (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει μπει σε διαδικασία μετακόμισης, αφού γίνεται έντονα λόγος ότι μαζεύει τα πράγματα από το καμαρίνι της στον Alpha.

Το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ είχε υπάρξει μπαράζ δημοσιευμάτων και πληροφοριών όλες τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε ακόμη ένα σιβυλλικό μήνυμα-βέλος προς τη διοίκηση του Alpha.

«Είμαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω, τρένο τις πάω» ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής της η παρουσιάστρια με αφορμή έναν διάλογο που είχε με την καλεσμένη της Μαρία-Λουίζα Βούρου.

Οι πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον της ταυτίζονται απόλυτα με αυτήν την ατάκα της. Η παρουσιάστρια φέρεται να κατέληξε στην οριστική απόφαση αποχώρησης της από το κανάλι με τη λήξη του συμβολαίου της αμέσως μετά την επιστροφή της από εξωτικό προορισμό τον οποίο επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της.

Πηγές που τηρούν την ανωνυμία τους υποστηρίζουν πως στην απόφαση της αυτή οδηγήθηκε από μια σειρά καταστάσεων που της έδειξαν πως δεν έχει εντός καναλιού τη θέση και την προσοχή που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Μια άλλη πληροφορία που ενισχύει αυτό το σενάριο αναφέρει πως μεταξύ Αλπηα - Μενεγάκη υπήρξαν και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες όμως λύθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα. Πάντως ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες, τώρα που λέγεται πως πήρε τις αποφάσεις της δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Μάζεψε τα πράγματα

Ηδη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάποια πράγματα που βρίσκονταν χρόνια στο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη έχουν φύγει με προορισμό το σπίτι της στα Μελίσσια. Αυτό που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται, αλλά λέγεται και ακούγεται ευρέως, είναι πως έχει σταλεί και επιστολή της παρουσιάστριας προς τη διοίκηση του Alpha, με την οποία ανακοινώνει πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους μετά την τυπική λήξη του συμβολαίου της.

«Δεν έχει ρήτρα αποκλειστικής διαπραγμάτευσης. Μετά την ημερομηνία λήξης είναι ελεύθερη» υποστηρίζει πηγή που μίλησε στο «ΤΥ Εθνος».

Διαβάστε τη συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved