8 λέξεις: Ο θάνατος της μητέρας της μικρής Τζουλιάνας φέρνει δυσκολίες και αμηχανία (Photos)
Media

8 λέξεις: Ο θάνατος της μητέρας της μικρής Τζουλιάνας φέρνει δυσκολίες και αμηχανία (Photos)

8 λέξεις: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (6/2) της δημοφιλούς σειράς του ΣΚΑΙ;

Η Ναυσικά καταρρακώνεται με τα νέα, όμως επωμίζεται την ευθύνη να πει στην μικρή Τζουλιάνα ότι η μητέρα της πέθανε.

Ο Έκτορας κάνει την πρώτη συνάντηση με την Αλίκη, την συγκρατούμενη της Έρσης και αναλαμβάνει επισήμως την υπόθεσή της.

Ο Σπύρος συνεχίζει να ζηλεύει τον άντρα που σχολιάζει τα βίντεο της Ιφιγένειας στο ίντερνετ και το ζευγάρι τσακώνεται πολύ άγρια! Δυστυχώς ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη συνεχίζουν τους καυγάδες και τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν καλά γι’ αυτούς.

Η Εύα προσπαθεί να γνωρίσει την Ολυμπία στον Νικηφόρο, πέφτει όμως σε “τοίχο”. Η Έρση εκφράζει τον φόβο της και λέει στην Ναυσικά ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα γεννήσει μέσα στην φυλακή.

Η Ευγενία με τον Μάρκο βγαίνουν για φαγητό και στο εστιατόριο πετυχαίνουν τον Δημήτρη με τον Άκη! Η Ναυσικά, μετά την κηδεία της Δώρας πάει και βρίσκει την Τζουλιάνα και πριν μπορέσει να της το πει, ξεσπάει σε κλάματα.

Η Ναυσικά παίρνει προσωρινά την μικρή Τζουλιάνα σπίτι της και ο Μιχαήλ της προτείνει να επισκεφθεί παιδοψυχολόγο πριν της πει τα νέα για τον θάνατο της μητέρας της και την παραδώσει στο ίδρυμα.

Ο Οδυσσέας ανεβάζει το σκίτσο στο facebook ελπίζοντας πως κάποιος θα αναγνωρίσει αυτόν τον μάρτυρα-κλειδί για την αθώωση της Έρσης. Παράλληλα η Έρση περνάει δύσκολες ώρες στην φυλακή με μια αιφνίδια αιμορραγία.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved