MasterChef: Η αναπάντεχη δήλωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για όσους επιθυμούν τη νίκη στο show
Media

MasterChef: Η αναπάντεχη δήλωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για όσους επιθυμούν τη νίκη στο show

MasterChef 4: Οι τρεις κριτές, λίγο πριν διαμορφωθεί η τελική 24άδα μίλησαν για τον μαγειρικό διαγωνισμό και όχι μόνο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στον Γιώργο Κρικοριάν και στην πρωινή εκπομπή του star και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, αλλά και τον λόγο για τον οποίο το reality show μαγειρικής σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Περνάμε Πάρα πολύ καλά! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε πάλι εδώ. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη… γεροδεμένη θα έλεγα».

Ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε κουρασμένος, αλλά χαρούμενος παράλληλα. Ο κριτής του MasterChef αναφέρθηκε και στις γνώμες όλης της κριτικής επιτροπής, όσον αφορά στην επιλογή των παικτών που θα ενταχθούν στο show, υπογραμμίζοντας ότι «συμπίπτουν οι απόψεις τους», ενώ ακόμη υπογράμμισε πως πλέον ξέρει ο καθένας τους τι αρέσει στον άλλον και αλληλοσυμπληρώνονται τόσο μαγειρικά όσο και ιδεολογικά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Τρέχουμε αρκετά, αλλά είναι ωραία. Έχουμε δει πολύ ωραία πιάτα μέχρι τώρα. Είναι πολύ θεμιτό κάποιος να έρχεται και να δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει. Κι εμείς τους ρωτάμε ποιο είναι το κίνητρό τους, γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved