Την… έπεσε στον Πάνο Ιωαννίδη και σήμερα φλέρταρε και τον Βασάλο: «Πάρε την Ευρυδίκη και πες της...»
Media

Την… έπεσε στον Πάνο Ιωαννίδη και σήμερα φλέρταρε και τον Βασάλο: «Πάρε την Ευρυδίκη και πες της...»

Στο MasterChef την εβδομάδα που πέρασε είδαμε την Ελένη Εσκενάζυ να διεκδικεί την ποδιά στο ριάλιτι μαγειρικής. Σήμερα λοιπόν βρέθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για να μιλήσει για την εμπειρία της. 

Η Ελένη κατέκτησε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού όχι μόνο για τη μάχη της με την παχυσαρκία αλλά και για το φλερτ της στον Πάνο Ιωαννίδη τον οποίο αποκαλούσε... αγόρι της.

Σήμερα, λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου και εκτός από το να μιλήσει για την εμπειρία της, έκανε τα γλυκά μάτια και στον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος μάλιστα της είπε πως θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει μέσα της αν θέλει εκείνον ή τον Πάνο Ιωαννίδη.

Και εκείνη, με... θράσος τού είπε ότι πρέπει να πάρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να της πει πως... δεν την χρειάζεται άλλο αφού θα τον αναλάβει εκείνη σε προσωπικό επίπεδο. Μάλιστα η επίδοξη MasterChef η οποία δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μαγειρικής, είπε πως θα του μαγειρεύει συνέχεια.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο πλατό του Έλα Χαμογέλα, όπως καταλαβαίνετε προκάλεσαν πολύ γέλιο σε όλους τους παρευρισκόμενους, όμως η Ελένη δεν έδειχνε να πτοείται. Δείτε στο βίντεο το... στενό μαρκάρισμά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved