8 λέξεις: Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει τη μεγάλη ανατροπή! (Photos)
Media

8 λέξεις: Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει τη μεγάλη ανατροπή! (Photos)

8 λέξεις: Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ πρόκειται να δούμε μία σειρά απρόσμενων ανατροπών, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του Μιχαήλ.

O άντρας ανησυχεί με την απουσία της Λουκίας και αποφασίζει να την ψάξει. Όταν τη βρίσκει, όμως, αγωνιά για την υγεία της, καθώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...


Ο Μιχαήλ, μετά τον θάνατο της Αριάδνης, αρνιόταν οποιαδήποτε βοήθεια από τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος αλλά και από κάποιον ειδικό, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο πένθος του. Ο ίδιος, όμως, αρκούνταν να πηγαίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή στο νεκροταφείο.

Εκεί, όπως έχουμε ήδη δει, γνώρισε τη Λούκια, π οποία πρόσφατα κήδεψε κι αυτή το παιδί της, και δεν άργησαν να έρθουν κοντά, βρίσκοντας παρηγοριά ο ένας στη συντροφιά του άλλου. Για τον Μιχαήλ, μάλιστα, αυτή η γυναίκα έγινε απαραίτητη και για αυτό σκαρφίστηκε ένα ολόκληρο σχέδιο, με τη βοήθεια της Ναυσικάς, προκειμένου να προσληφθεί στο πολιτικό του γραφείο ως νέα γραμματέας.

Σύμφωνα με το My Tv στα προσεχή επεισόδια, κι ενώ η σχέση του Μιχαήλ με τη Ρωξάνη παραμένει τεταμένη, εκείνος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν ανάμεσα τους.

Και αυτό γιατί ο Μιχαήλ νοιάζεται πλέον μόνο για τη Λούκια. Μία μέρα, λοιπόν, η τελευταία δεν εμφανίζεται καθόλου στο γραφείο για δουλειά και ο Μιχαήλ ανησυχεί πολύ.

Στη συνέχεια, ρωτάει τους συνεργάτες του αν η Λούκια ενημέρωσε κάποιον για αυτή την απουσία της, αλλά παίρνει αρνητικές απαντήσεις. Τότε ο Μιχαήλ σκέφτεται διάφορα άσχημα σενάρια και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει.

Το ένστικτο του αποδεικνύεται αλάνθαστο, αφού βρίσκει τη Λούκια αναίσθητη στο πάτωμα και τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έπειτα, οι γιατροί ενημερώνουν τον Μιχαήλ ότι η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά εκείνος ανησυχεί μήπως επαναλάβει την απόπειρα αυτοκτονίας μέχρις ότου καταφέρει να «συναντήσει» το νεκρό παιδί της, όπως του έχει πει ουκ ολίγες φορές.

Αργότερα, η Λουκία βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Μιχαήλ της τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι πολύ σημαντική για αυτόν και δεν θέλει να τη χάσει από τη ζωή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved