MasterChef: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι βγήκαν τα μαχαίρια – Το απόλυτο ξεκατίνιασμα (video)
Media

MasterChef: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι βγήκαν τα μαχαίρια – Το απόλυτο ξεκατίνιασμα (video)

MasterChef 4: Οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του μαγειρικού show και τα όργανα άρχισαν από νωρίς.

Το επεισόδιο της Τετάρτης 12/2/2020 τα είχε όλα. Αρχικά, οι κριτές του Master Chef υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα, κάνοντάς τους μια απρόσμενη ανακοίνωση.

Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, θα έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα στους κριτές, οι οποίοι μοίρασαν τη μαύρη ποδιά στους πιο αδύναμους παίκτες.

«Σήμερα, ο κάθε παίκτης θα κληθεί να μαγειρέψει με τον μέντορά του. Αυτός ή αυτή με την πιο αδύναμη προσπάθεια, θα κληθεί για πρώτη φορά να διεκδικήσει την παραμονή του στο διαγωνισμό. Είμαστε έτοιμοι; Πάμε να ξεκινήσουμε!», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τους παίκτες που πήραν τη μαύρη ποδιά και διεκδίκησαν την παραμονή τους σας τους γνωστοποιήσαμε νωρίτερα, ενώ ένας από αυτούς αποχώρησε.

H είσοδος στο σπίτι...

Οι παίκτες μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του μαγειρικού show κι εντυπωσιάστηκαν. Τακτοποιήθηκαν στα δωμάτιά τους και η χαρά τους ήταν ολοφάνερη, ενώ μάλιστα σχολίασαν και τον κήπο που υπάρχει. Αγόρια και κορίτσια χωρίστηκαν και το...party άρχισε.

Τα κορίτσια άρχισαν να τρώγονται. Συγκεκριμένα, η Ηλιάννα έφαγε έξωση από το πρώτο δωμάτιο, ενώ όταν της είπαν να φύγει κι από το δεύτερο δωμάτιο εκείνη αντέδρασε.

Πάρτε μια γεύση στο ακόλουθο video...

Δείτε τον καβγά των κοριτσιών...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved