MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι! (photos+video)
Media

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι! (photos+video)

MasterChef 4: To αποψινό επεισόδιο τα είχε όλα! Αγωνία, κλάματα, μία... πρόταση γάμου αλλά και μία αποχώρηση, την πρώτη του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. 

Οι 23 παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής οι οποίοι είδαν την αποχώρηση της Σεμίνας και την άφιξη της Φωτεινής, κλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο (17/2) να φέρουν σε πέρας την πρώτη δοκιμασία Mystery Box για τον φετινό κύκλο του MasterChef.

Ανάμεσα στους Σταύρο, Μάρλεν και Ηλία Κ., ο Σταύρος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box και να οδηγήσει τους συμπαίκτες του σε μία δύσκολη δοκιμασία κατά την οποία θα έβγαινε ένας νικητής αλλά και προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν τρία διαφορετικά είδη παστίτσιου όπως τούς υπέδειξε ο νικητής του Mystery Box, ο Σταύρος, ο οποίος άκουσε πολλά από τους συμπαίκτες του. Άλλοι τον κατηγόρησαν για στρατηγική, άλλοι εξέφρασαν ανοιχτά την δυσαρέσκειά τους για τον χαρακτήρα τους και άλλοι πάλι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Το δημιουργικό άγχος δικαίωσε πολλούς από τους παίκτες, όπως τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Ιορδάνη Αράπογλου, τη Μάρλεν Γρυντάκη και την Κατερίνα Λένη που άκουσαν τα καλύτερα λόγια, ενώ ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος έκανε ένα εναλλακτικό παστίτσιο που δίχασε τους κριτές.

Όμως ο Γιώργος Λασκαρίδης, η Μαγδαληνή Κοπαλίδου και η Μαριάννα Πουλμεντή δεν τα πήγαν και τόσο καλά ενώ ο Ηλίας Ηλιόπουλος έκανε κάτι που πήγαινε ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού αφού σε vegan εκδοχή του παστίτσιου χρησιμοποίησε τραχανά ο οποίος περιέχει γάλα. Έτσι, ακυρώθηκε από την όλη διαδικασία.

Οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν τελικά ο Γιώργος Λασκαρίδης, η Μαριάννα Πουλμεντή και ο Ηλίας Ηλιόπουλος.

Οι τρεις παίκτες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να δώσουν ένα καλό πιάτο στους κριτές προκειμένου να μην φύγουν από το παιχνίδι.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος παίκτης αποχώρησε:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved