YFSF: Sexy κι όποιος αντέξει, ο Γιώργος Χρανιώτης (VIDEO- PHOTOS)
Media

YFSF: Sexy κι όποιος αντέξει, ο Γιώργος Χρανιώτης (VIDEO- PHOTOS)

Πιο σέξι από ποτέ ο Γιώργος Χρανιώτης άναψε φωτιές στη σκηνή του YFSF

Με See through διχτυωτό φανελάκι και την πιο σέξι διάθεσή του ο Γιώργος Χρανιώτης σε αυτό το show του Your Face Sounds Familiar βγήκε για να τα... κάψει όλα!

Μετά την ενσάρκωση του Αντώνη Καλογιάννη την περασμένη εβδομάδα, σε αυτό το δεύτερο show του YFSF, ο Γιώργος είχε μια μίμηση που τους ταίριαζε κατά γενική ομολογία, πιο πολύ.

Το γύρισμα, επαναλαμβάνουμε, έγινε 1,5 εβδομάδα πριν και τότε δεν είχε γίνει ακόμα γνωστό το οτι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε λίγους μήνες γι' αυτό και δεν θα δείτε κανέναν σχολιασμό του θέματος από την Μαρία Μπεκατώρου, τους κριτές και τους συμπαίκτες του. Η αλήθεια είναι πως η πρώτη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Γεωργίας Αβασκαντήρα, έγινε στα γυρίσματα του show την Τετάρτη 19/2 που θα παίξει την άλλη Κυριακή αλλά θα επανέλθουμε στο θέμα την επόμενη εβδομάδα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας πάμε όμως στην τωρινή του εμφάνιση που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Too Sexy for your love τραγούδησε και πραγματικά άναψε φωτιές ακόμα και στην Μαρία Μπεκατώρου που φυσικά δεν δίστασε να τον πειράξει αρκετά.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εντυπωσιακή του μεταμφίεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved