MasterChef: Κατερίνα και Γιώργος ήρθαν αντιμέτωποι! Ανέβηκαν οι τόνοι στην πριβέ κουβέντα τους
Media

MasterChef: Κατερίνα και Γιώργος ήρθαν αντιμέτωποι! Ανέβηκαν οι τόνοι στην πριβέ κουβέντα τους

MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη και ο Γιώργος Λασκαρίδης οι οποίοι ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση στο προηγούμενο επεισόδιο, αποφάσισαν να μιλήσουν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Μόνο που όπως αποκάλυψαν και οι δύο on camera, μόνο φίλοι δεν θα καταφέρουν να γίνουν μέσα στο σπίτι κατά τη συμβίωσή τους αφού έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα αποκάλυψε για τη συνομιλία τους: «Χθες το βράδυ με έπιασε ο Γιώργος να μιλήσουμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι. Κατηγορήθηκα ότι όλο αυτό το έκανα για το Θεαθήναι.

Κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια. Και τι δουλειά έχω εδώ μέσα εγώ όταν έχουν έρθει παιδιά που είναι μάγειρες και ίσως δεν έχουν μία καλή δουλειά και θέλουν μία καλύτερη. Και απαιτήθηκε από μένα να εξηγήσω για ποιο λόγο βρίσκομαι εγώ μέσα στο παιχνίδι. Δεν θέλω να απολογηθώ και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Από την πλευρά του ο Γιώργος είπε on camera: «Με την Κατερίνα μιλήσαμε και δεν μπορέσαμε να τα βρούμε γιατί έχουμε διαφορετικούς λόγους που έχουμε μπει μέσα στο παιχνίδι.

Μιλήσαμε για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο πλατό. Θεωρητικά εκείνη έχει ακούσει κάποια λόγια για εμάς σαν σύνολο, την ομάδα, έβγαλε και κάποια συμπεράσματα γιατί θεώρησε ότι έχουμε έπαρση σαν παρέα…

Πέρα από αυτό όμως, εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ, μου το είπε και αυτή και δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιο κοινό σημείο ώστε να είμαστε καλά μαζί. Θα λέμε μία καλημέρα και ο καθένας θα κάνει αυτό που ήρθε να κάνει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο παικτών...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved