Just the two of us: Οι δηλώσεις της κριτικής επιτροπής κι η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή (video)
Media

Just the two of us: Οι δηλώσεις της κριτικής επιτροπής κι η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή (video)

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the two of us πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της κριτικής επιτροπής και όλα είναι σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Σταμάτης Φασουλής κι η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, είναι έτοιμοι να καθίσουν στις θέσεις τους και να βαθμολογήσουν τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων του μουσικού show του Open beyond.

H εκπομπή «Ευτυχείτε» τρύπωσε στο backstage και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος μίλησε τόσο με την κριτική επιτροπή όσο και με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη.

Η Μαρία Μπακοδήμου κι η Δέσποινα Βανδή εμφανώς ευδιάθετες μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο show, αλλά και για τη θέση που έχουν και την προϋπηρεσία τους σε κάτι τέτοιο, λόγω της συμμετοχής τους σε άλλες επιτροπές shows στο παρελθόν.

«Το θέμα είναι τι θα κάνουν αυτοί που θα είναι πάνω στη σκηνή, εμείς θα είμαστε ίδιες», ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν πρέπει να πάρει κάποιος διαγωνιζόμενος τόσο πολύ σοβαρά μια κριτική. Ούτε ότι κρίνεται η ζωή του ή καριέρα του από αυτό».

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι πήρε τη γνώμη του Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το show αυτό στο mega channel: «Τον ρώτησα και του άρεσε».

Ο Σταμάτης Φασουλής φάνηκε χαρούμενος για τη συμμετοχή του, λέγοντας: «Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι, γι’ αυτό είπα αμέσως “ναι” στην πρόταση».

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είχε κάνει πρόταση σε τρεις μεγάλους τραγουδιστές για να συμμετάσχουν, όμως δεν συνέβη.

Δείτε ποιοι είναι στην ακόλουθη gallery…

Δείτε το ακόλουθο video...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved