Πέτα τη φριτέζα: Αποκάλυψη βόμβα για τον Ανδρέα!
Media

Πέτα τη φριτέζα: Αποκάλυψη βόμβα για τον Ανδρέα!

Πέτα τη φριτέζα: Η ώρα για το μπάτσελορ πάρτι του Αντρέα φτάνει και εκεί συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το μπάτσελορ του Αντρέα έχει ήδη αρχίσει και ο Κίμωνας φαίνεται να αναθεωρεί για τη στάση που θα κρατήσει.

Πιο συγκεκριμένα, πετάει στα σκουπίδια την υπόσχεση του να δείξει αυτοσυγκράτηση. Συγχρόνως, ο Σωκράτης και ο Λάκης φτάνουν, ακόμη μία φορά, στα άκρα προκειμένου να μεταμφιεστούν για το πάρτι, ενώ η Λούνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω της ξαφνικής μεταστροφής τους προς το πρόσωπο της.

Έτσι, η γυναίκα αναθέτει στον Αλέκο και στη Ζαμπέλα να μεθύσουν τον Αντρέα, για να του αποσπάσουν πληροφορίες. Λίγο αργότερα, το πάρτι ξεκινά και, κάποια στιγμή, κάνει την υπέρλαμπρη εμφάνιση της η Φάλον, μεταμφιεσμένη.


Μαζί με την τρέλα της και τη στολή της, όμως, φέρνει κι έναν «σκελετό» απ' την «ντουλάπα» της Λούνας. Πρόκειται για έναν αρκετά ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος είναι ο σύζυγος της τελευταίας!

Ο Αντρέας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού για τη ζωή της Λούνας. Πιο συγκεκριμένα, ότι είναι παντρεμένη με έναν Κύπριο, ονόματι Γαρδίκιος.

Εκείνη τη στιγμή, η Λούνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, αναθέτει στον Σουρμπούτη να κρύψει σε ένα ασφαλές μέρος τον σύζυγο της. Όπως και γίνεται.
Συγχρόνως, όμως, ο Σουρμπούτης προσπαθεί να αποκομίσει πληροφορίες προκειμένου να εκβιάσει τη Ρωσίδα μαφιόζο.

Παράλληλα, η Μαριέττα ανακοινώνει στον Κίμωνα μια επιπλοκή του κύκλου της. Η ίδια πιστεύει πως είναι έγκυος και αυτόματα σημαίνει συναγερμός, καθώς η είδηση δεν αργεί να φτάσει στ' αυτιά της Φωτεινής.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μένιος και ο Μαμαντού ανακοινώνουν στην Παυλίνα ότι γίνονται μουσικό ντουέτο και την κάνουν να νιώσει προδομένη

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved