Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος εξομολογείται στη Ρενάτα τον έρωτά του για εκείνη!
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος εξομολογείται στη Ρενάτα τον έρωτά του για εκείνη!

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας εμφανίζεται στο πάρτι της εταιρείας με την Εβίτα, σοκάροντας τη Ρενάτα. Η Φαίη έρχεται κοντά με τον Σήφη, ενώ η αποκατάσταση του Θοδωρή προχωράει με γρήγορους ρυθμούς

Ο Αχιλλέας, που εντυπωσιάστηκε από την Εβίτα, μια καθηγήτρια του Βλάση, αρχίζει να την πλησιάζει καινά φλερτάρει μαζί της. Λίγο-αργότερά, συναντάει τη Ρενάτα και ακόμα ένας καβγάς βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Αχιλλέας της μιλάει πολύ άσχημα και εκείνη αντιδράει έντονα στα λόγια του. Εν τω μεταξύ, αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Αχιλλέα. Ο φόβος της ότι ίσως μια άλλη γυναίκα έχει μπει στη ζωή του αρχίζει να κυριεύει τη Ρενάτα.

Για αυτόν τον λόγο αναθέτει στον Μίμη να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα. Ο Μίμης δέχεται και ξεκινάει άμεσα την παρακολούθηση με τη συνδρομή της Λατάνιας. Την ίδια ώρα, η Εβίτα ετοιμάζεται να βγει με τον Αχιλλέα και η αγωνία της Ρενάτας είναι μεγάλη.

Κι ενώ η παρακολούθηση συνεχίζεται, η μεγάλη μέρα για το πάρτι της εταιρείας φτάνει. Ο Αχιλλέας πετάει σπόντες στη Ρενάτα για μια έκπληξη τη νύχτα εκείνη, διογκώνοντας ακόμα περισσότερο τους φόβους της.

Έτσι, στην παρουσίαση για τη φωτογράφιση της Σύλβιας, όλα ανατρέπονται, καθώς ο Αχιλλέας εμφανίζεται μαζί με την Εβίτα, πυροδοτώντας τα κουτσομπολιά. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί.

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κάνει μια αποκάλυψη στη Ρενάτα σχετικά με τη σχέση τους. Την ίδια ώρα, ο Βλάσης συζητά με τη Ρενάτα και παραδέχεται ότι γνώριζε για την καινούργια σχέση του Αχιλλέα.

Εκείνη, που βλέπει τον πρώην σύζυγο της να είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα, σοκάρεται. Ωστόσο, οι ανατροπές για τη Ρενάτα δεν τελειώνουν. Ο Μάρκος, που πλέον δεν αντέχει να κρύβεται, της εξομολογείται πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Σήφης και Φαίη έρχονται κοντά

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί

Η Σύλβια προσπαθεί να ενώσει Μπεάτα και Θοδωρή

Ο Μάρκος μαθαίνει για τον γάμο της Φλωρέτας με τον πατέρα του. Παράλληλα, η Μπεάτα γνωρίζει τον Θοδωρή και φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει.
Την ίδια ώρα, η Σύλβια ακούει τον Ζούβα να μιλάει για τα Βϊομανούλια και μπαίνει σε σκέψεις.
Εν τω μεταξύ, η Μπεάτα, μετά τη γνωριμία της με τον Θοδωρή, δηλώνει εντυπωσιασμένη μαζί του.
Έτσι, η Σύλβια αναλαμβάνει δράση για να τους τα φτιάξει.
Από την άλλη, η Λατάνια φοβάται ότι ο Μίμης δεν τη βλέπει σοβαρά.
Ταυτόχρονα, η Ζωγραφιά μαθαίνει ότι η Φλωρέτα ήταν παντρεμένη με τον Αντρέα και το συζητά με τον Μάρκο.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved