MasterChef: H αγωνία κορυφώνεται για τους ηττημένους (Vid-Pics)
Media

MasterChef: H αγωνία κορυφώνεται για τους ηττημένους (Vid-Pics)

MasterChef: Μια ομαδική δοκιμασία, που στέφθηκε με επιτυχία, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σε έναν χώρο, με ιδιαίτερη ιστορική σημασία, οι μπλε και οι κόκκινοι κατάφεραν να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους Μέντορές τους.

Τα αποτελέσματα όμως αναπάντεχα για τη μία ομάδα, που χάνει με συντριπτική διαφορά!

Οι νικητές απολαμβάνουν γευστικούς μεζέδες μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη στο Όμικρον μεζέ στην Κηφισιά. Παρέα τους ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης, με τους ιδιαίτερους μεζέδες του ενώ ο Μιχάλης Ζάχαρης τους προσφέρει να δοκιμάσουν τουρσί, από την τεράστια ποικιλία, που βρίσκει κάποιος στο εστιατόριο. Ιδιαίτερο χρώμα στο έπαθλο δίνει ο σομελιέ Ανδρέας Διακοδημήτρης, ο οποίος μοιράζεται τις γνώσεις του με τα παιδιά για το τσίπουρο και τη ρετσίνα.

Γέλια και συζητήσεις μεταφέρουν την κουβέντα μεταξύ χαλαρότητας και φιλοσοφίας.

Την ίδια ώρα στην κουζίνα του MasterChef 4, η αγωνία κορυφώνεται για τους ηττημένους, μέσα σε μια «βροχή» από λέπια.

Η επιστροφή σε βασικές τεχνικές για άλλη μια φορά δείχνει ποιος πραγματικά είναι ικανός να επιβιώσει μέσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Ένα λάθος από τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσουν οι διαγωνιζόμενοι, μπορεί να τους στοιχίσει σημαντικά σε αυτή τους την προσπάθεια, όπως και τελικά συμβαίνει σε έναν από αυτούς. Εκείνος, που το θέλει πραγματικά πολύ, όπως συνηθίζει να λέει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα είναι και ο νικητής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved