8 λέξεις: Παγίδα θανάτου για την μικρή Τζουλιάνα (Photos)
Media

8 λέξεις: Παγίδα θανάτου για την μικρή Τζουλιάνα (Photos)

8 λέξεις:  Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Ο Μιχαήλ σώζει τη Λουκία από ατύχημα, ενώ καταφθάνει και η Ρωξάνη από τη Γλασκόβη. Η Νόνα δέχεται απρόσμενη επίθεση στο σπίτι της. Η Αλίκη, μετά τη δικαστική απόφαση, αποφυλακίζεται και ο Έκτορας είναι πάντα δίπλα της και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα και να χαρεί την ελευθερία της.

Την πηγαίνει για ψώνια και της ανακοινώνει ότι θα τη φιλοξενήσει στο σπίτι του. Η Έρση ανησυχεί για την Αλίκη καθώς τη βλέπει να δένεται με τον Έκτορα και φοβάται μην την πληγώσει.

Ζήλιες και καβγάδες


Ο ερωτευμένος Έκτορας συμβουλεύεται μια ψυχολόγο για το πώς να πλησιάσει ερωτικά την Αλίκη, χωρίς να την τρομάξει και να επιβαρύνει την εύθραυστη ψυχολογία της. Η Στέλλα χτυπάει την πόρτα της Αλίκης και της κάνει μία επίθεση άνευ προηγουμένου! Ο Έκτορας προσπαθεί να πλησιάσει όσο πιο διακριτικά μπορεί την Αλίκη. Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει τι μεσολάβησε με τη Στέλλα και την απειλεί πως αν ξαναπλησιάσει την Αλίκη, θα πει σε όλους για το σχέδιο που έστησαν με την Ευγενία και τη Σμαράγδα εις βάρος της Ηλιάνας για να την τρελάνουν.

Ο Μιχαήλ σώζει τη Λουκία από βέβαιο ατύχημα και, πάνω στην ένταση της στιγμής, τη φιλάει. Εκείνη του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να κρατήσουν τη σχέση τους σε αυστηρά επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Η Ηλιάνα και ο Αλέκος παντρεύονται, με μάρτυρες την Αποστολία και τη Σμαράγδα. Η οικογένεια Αρώνη και η Σμαράγδα τρώνε στο σπίτι μετά το γάμο και ο Άκης δεν κρύβει τις επιφυλάξεις του γι' αυτό το γάμο, περισσότερο για τον ίδιο τον Αλέκο, τον οποίο δεν εκτιμά καθόλου. Απτόητη παραμένει η Ηλιάνα από τη στάση του πατέρα της, γιατί στο μυαλό της έχει άλλα σκοτεινά σχέδια για τον Οδυσσέα και την Έρση


Παγίδα


Η Τζουλιάνα περνάει λίγες ακόμα ώρες με τη Ναυσικά. Ο αποχωρισμός ραγίζει τις καρδιές τους. Η μικρή για μια ακόμα φορά εκλιπαρεί τη Ναυσικά να την κρατήσει κοντά της, αδυνατώντας να καταλάβει τις διαδικασίες και τους νόμους. Η Τζουλιάνα, στο ίδρυμα, εξομολογείται στο φίλο της Ανδρέα ότι σκοπεύει να το σκάσει από εκεί! Απελπισμένη που δεν μπορεί να είναι με τη Ναυσικά, το σκάει για να πάει να τη βρει. Η κοινωνική λειτουργός ειδοποιεί την αστυνομία κι αρχίζουν να την αναζητούν. Την ίδια ώρα, η μικρή περιπλανιέται στην Αθήνα και ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Ναυσικά.

Η Τζουλιάνα αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός περαστικού που την πείθει ότι θα την πάει στη Ναυσικά. Σύντομα όμως, καταλαβαίνει πως έχει μπλέξει άσχημα. Ο άγνωστος άντρας την πηγαίνει σε ένα σπίτι, κλειδώνοντας πόρτες και παράθυρα. Η Ναυσικά μαθαίνει πως το έσκασε από το ίδρυμα και χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια της. Φυσικά, η Τζουλιάνα δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και προσπαθεί να αποδράσει από το σπίτι.


Δύσκολες στιγμές


Η Ρωξάνη επιστρέφει, αλλά ο Μιχαήλ, που δείχνει να έχει αισθήματα για τη Λουκία, δεν χαίρεται καθόλου που την ξαναβλέπει. Η Ηλιάνα προχωράει το σατανικό της σχέδιο. Ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό. Η Λουκία ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως, παρόλο που της αρέσει, δεν πρόκειται να είναι μαζί του και τον συμβουλεύει να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη Ρωξάνη. Η Ρωξάνη, από την άλλη, συνεχίζει να φέρεται παράξενα και να παίρνει χάπια. Η περίεργη συμπεριφορά της αρχίζει να γίνεται αισθητή από τον Μιχαήλ. Η Εύα όμως, που γνωρίζει το παρελθόν της, τη στριμώχνει κι απαιτεί να μάθει την αλήθεια.

Το φιλικό κλίμα που δημιουργείται ανάμεσα στον Άκη και την Αποστολία δεν αρέσει καθόλου στον Δημήτρη. Ο Άκης μαθαίνει πως η Ηλιάνα μετέφερε 500.000 ευρώ από το λογαριασμό της και γίνεται έξαλλος! Η Νόνα δέχεται απρόσμενη επίθεση στο σπίτι της, κινδυνεύοντας η ζωή της. Ο Σπύρος τη βρίσκει δεμένη και φιμωμένη κι ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Οδυσσέας ανησυχεί τρομερά όταν μαθαίνει τα νέα κι ο Σπύρος αποφασίζει να την πάρει μαζί του στην Αθήνα.

Η Νόνα εμφανίζεται στο σπίτι των Μαρόγλου μαζί με τον Σπύρο, αλλά η Ιφιγένεια δεν τον δέχεται. Φιλοξενεί όμως τη Νόνα, που με σύμμαχο της τον Μιλτιάδη προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη για το διαζύγιο. Η Ιφιγένεια πείθεται από τα λεγόμενα της Νόνας και πάει στο σπίτι του Μάρκου να διερευνήσει ποια είναι αυτή που έχει πλευρίσει τον Σπύρο. Εκεί ο Οδυσσέας με την Έρση της ανάβουν ακόμα μεγαλύτερη φωτιά.

Η Εύα ανακοινώνει στην Ολυμπία ότι θα ξαναπάει σχολείο για να μη χάσει τη χρονιά της και η μικρή, έστω και απρόθυμα, υπακούει. Ο Νικηφόρος εντοπίζει ότι η Ολυμπία δεν τρώει πάλι το φαγητό της, το λέει στην Εύα, αλλά η μικρή τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα. Η Ολυμπία ξαναγυρνάει στο σχολείο, αλλά η Εύα εξακολουθεί να ανησυχεί για το θέμα της διατροφής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved