YFSF: Ο Χρανιώτης ως Iggy Pop, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η αφιέρωση στο μωρό!
Media

YFSF: Ο Χρανιώτης ως Iggy Pop, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η αφιέρωση στο μωρό!

Αποκαλυπτική και πολύ τρυφερή η σημερινή εμφάνιση του Γιώργου Χρανιώτη στο YFSF

Σας το είχαμε γράψει και την περασμένη εβδομάδα όταν περιγράφαμε την τότε σέξι εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού στο Your Face Sounds Familiar και είχαμε υποσχεθεί να επανέλθουμε στο θέμα.

Και ήρθε η ώρα. Βλέπετε εσείς μπορεί να πληροφορηθήκατε την εγκυμοσύνη της συζύγου του Γεωργίας Αβασκαντήρα την περασμένη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, αλλά η πρώτη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε γίνει 2 μέρες νωρίτερα, στις 19 δηλαδή, στα γυρίσματα του YFSF που παρακολουθείτε σήμερα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν το τελευταίο act της βραδιάς και έκανε τον Iggy Pop. Από κάτω στην πρώτη σειρά βρίσκονταν τόσο η γυναίκα του Γεωργία Αβασκαντήρα, όσο και οι γονείς του και η αδερφή του.

Και όταν τελείωσε η μίμηση, ο Γιώργος ανακοίνωσε στην Μαρία Μπεκατώρου και σε όλους με έναν ιδιαίτερο τρόπο ότι θα γίνει μπαμπάς, αφιερώνοντας την εμφάνισή του στο μωρό, αφήνοντας την Μαρία άφωνη και σπεύδοντας να δώσει ένα φιλί στην σύζυγό του πριν επιστρέψει δίπλα στην Μαρία για να ακούσει την κριτική και άφθονες ευχές.

Ο λόγος που δεν μπορούσαμε να γράψουμε τίποτα γι' αυτό νωρίτερα είναι πως όσοι παρακολουθούμε τα γυρίσματα δεσμευόμαστε να μην αποκαλύπτουμε τι γίνεται πριν από την προβολή του επεισοδίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η γυναίκα του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός προς εκείνη που στην κυριολεξία δεν χάνει από τα μάτια του και όταν δεν είναι δίπλα της φροντίζει να είναι πάντα κάποιος δικός του άνθρωπος για να την προσέχει. Με το καλό παιδιά!

Τώρα όσον αφορά την μίμηση, οφείλουμε να πούμε πως ήταν άπαιχτος.

Δείτε εδώ το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved