MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής; (photos+video)
Media

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής; (photos+video)

MasterChef 4: Άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης έδειξε την έξοδο σε παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής και μάλιστα για έναν παίκτη που δεν περίμενε κανείς. 

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τους παίκτες που έδωσαν στους κριτές τα τρία καλύτερα πιάτα της προηγούμενης δοκιμασίας. Αυτοί ήταν ο Διονύσης, ο Ηλίας και ο Ιωάννης διεκδικούσαν τη χρυσή κάρτα ασυλίας. Ποιος την κέρδισε; Ο Ιωάννης ο οποίος ονόμασε... πυρηνικό όπλο την κάρτα ασυλίας.

Στη συνέχεια, φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μπροστά στους κριτές, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4.

Οι τέσσερις υποψήφιοι, η Ηλιάνα, ο Δημοσθένης, η Φωτεινή και ο Τζόρνταν έπρεπε να χρησιμοποιήσουν απόλυτα την παρατηρητικότητά τους και να αποδείξουν στους 3 Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι αξίζουν να προχωρήσουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν μια θέση στη χρυσή δεκάδα του MasterChef 4.

Συγκέντρωση και απόλυτη προσοχή, στη συνταγή του πιάτου αντιγραφής, ήταν τα κύρια βήματα για την επιστροφή στο σπίτι του MasterChef 4.

Οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση βρέθηκαν ενώπιον των κριτών και οι πρώτοι που πήραν τον δρόμο για το σπίτι ήταν ο Δημοσθένης και η Φωτεινή.

Για πρώτη φορά η παρουσία ωμού στοιχείου σε πιάτο αντιγραφής, έστειλε έναν από τους υποψήφιους πίσω στο σπίτι του, τελειώνοντας κάπου εδώ το ταξίδι του μέσα στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Ποιος παίκτης όμως είπε οριστικά αντίο στο ριάλιτι μαγειρικής; Δείτε στην gallery:

Δείτε το βίντεο με τους παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef:

H διαδικασία αποχώρησης πάντως αποδείχτηκε... θρίλερ για τους δύο εναπομείναντες παίκτες προς αποχώρηση καθώς οι κριτές έδειξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το πιάτο με το ωμό κρέας που τους έδωσε ο ένας από τους δύο. Δείτε το βίντεο με την ένταση στο πλατό αλλά και την αποχώρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved