Alpha: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναγκάζουν το κανάλι να κόψει σειρά – Ποια την αντικαθιστά (vid)
Media

Alpha: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναγκάζουν το κανάλι να κόψει σειρά – Ποια την αντικαθιστά (vid)

Alpha: Μπορεί σε άλλα μέρη του κόσμου αυτή η σειρά να πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης όμως στην Ελλάδα δεν «περπάτησε»

Με λεπτομερή σκηνικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία, τις Η.Π.Α, τον Καναδά και την Γαλλία.

Όχι όμως στην Ελλάδα! Φαίνεται πως τα γυρίσματα στο παλάτι των Βερσαλλιών, αλλά και στα πιο εντυπωσιακά κάστρα της Γαλλίας και οι πολυτελείς ενδυμασίες εποχής δεν συγκίνησαν τους Έλληνες τηλεθεατές.

Έτσι ο Alpha αποφάσισε να παίξει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Βερσαλλίες» στις 12 Μαρτίου και μετά να την βάλει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας.

Στη θέση της θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου μια νέα φιλόδοξη αστυνομική σειρά με τίτλο «The Rookie» που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23.00.

Και αυτή η σειρά θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρόκειται για περιπέτεια παραγωγής 2018-2020 όπου οι αιχμηρές ατάκες συναντούν και εναλλάσσονται με αινιγματικές ιστορίες και περίπλοκες καταστάσεις. Κοινός παρονομαστής; η αδρεναλίνη και η δράση. Μόνο η πείρα και η τόλμη, μπορούν να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια που συναντά ο Τζον Νόλαν.

Υπόθεση

Το να κάνει κανείς μια νέα αρχή στη ζωή του δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν ζει στην επαρχία, όπως ο Τζον Νόλαν. Μετά από ένα ατυχές γεγονός που έφερε στη ζωή του τα πάνω κάτω, ο Τζον κυνηγά τώρα το όνειρό του να ενταχθεί στο δυναμικό του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες (L.A.P.D.).

Ως ο πιο ώριμος σε ηλικία νεοσύλλεκτος όμως, αντιμετωπίζει την επιφυλακτικότητα των αξιωματικών και των συναδέλφων του, που προσπαθούν να καταλάβουν αν πρόκειται για μια περίπτωση άντρα σε κρίσης μέσης ηλικίας ή για ένα κρυφό αστέρι της προάσπισης του νόμου. Αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με τους νεότερους της ομάδας ή με τους εγκληματίες, τότε θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων.

Αν όμως παίξει καλά το χαρτί της εμπειρίας του, της αποφασιστικότητας και των έξυπνων ελιγμών, τότε θα πρόκειται για το απόλυτο «success story». Τι από τα δύο ισχύει όμως, μένει να φανεί εκεί έξω στο δρόμο.

Παίζουν: Νέιθαν Φίλιον, Αλίσα Ντίαζ, Ρίτσαρντ Τ. Τζόουνς, Τάιτας Μακίν Τζ. Μερσέντες Μέισον, Μελίσσα Ο’Νηλ, Έιφον Γουίλιαμσον, Έρικ Γουίντερ, κ.α.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved