Άγριες μέλισσες: Δύσκολες ώρες για την Ανέτ - Μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τον γιο της (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Δύσκολες ώρες για την Ανέτ - Μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τον γιο της (Photos)

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (5/3) είναι καταιγιστικές.

Μετά την αποκάλυψη ότι το παιδί της Δρόσως είναι του Νικηφόρου, η Ασημίνα επιμένει να φύγει από το Διαφάνι.
Η Μυρσίνη, βλέποντας τις εξελίξεις, αποφασίζει να μιλήσει στη μικρή αδελφή Σταμίρη, καθώς θέλει να βοηθήσει τον γιο της και να κρατήσει κοντά και το μωρό.

Ενώ η Ασημίνα επιμένει στην απόφασή της να φύγει από το χωριό, τόσο η Ουρανία όσο και ο Νικηφόρος με την Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν.
Παράλληλα, η σχέση του Μελέτη και του Κλεομένη βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, όμως ο Δούκας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.


Η Ανέτ μαθαίνει μια πικρή αλήθεια για τον γιο που παράτησε, ενώ ο Λάμπρος στήνει παγίδα στον άνθρωπο που έβαλε ο Δούκας για να τους διαλύσει τον συνεταιρισμό.

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται στην ίδια τη Δρόσω.
Ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για ένα δυσάρεστο περιστατικό ενός κοντινού του ανθρώπου, η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη δυο γυναικών, μια επίσκεψη που ίσως αλλάξει τη ζωή της για πάντα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved