YFSF: Ο Χρανιώτης- Μάρθα Καραγιάννη και το λάθος του Δημήτρη Σταρόβα (photos+video)
Media

YFSF: Ο Χρανιώτης- Μάρθα Καραγιάννη και το λάθος του Δημήτρη Σταρόβα (photos+video)

Μετά τις ροκιές ήρθε η ώρα και του Γιώργου Χρανιώτη να κάνει την πρώτη γυναικεία του μεταμφίεση στο YFSF

Και δεν ήταν και όποια κι όποια. Ο γνωστός ηθοποιός σε αυτό το show του Your Face Sounds Familiar έγινε η Μάρθα Καραγιάννη στην θρυλική ελληνική ταινία "Γοργόνες και Μάγκες".

Ο Γιώργος Χρανιώτης που την προηγούμενη εβδομάδα μας τρέλανε ως σκληρός ροκάς Iggy Pop, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την εγκυμοσύνη της συζύγου του Γεωργίας Αβασκαντήρα, σήμερα έβαλε φουστανάκι και μπαλαρίνες και μας τραγούδησε "Ο άντρας που θα παντρευτώ".

Είναι περιττό να σας πούμε το γέλιο που έπεσε στο πλατό τόσο στις θέσεις της κριτικής επιτροπής, όσο και στο κοινό. Δεν έπεισε βέβαια ως Μάρθα Καραγιάννη (και λογικά, δεν ήταν κι εύκολο για εκείνον, όσο καλός ηθοποιός κι αν είναι), αλλά το καταχάρηκε.

Οι κριτές επικεντρώθηκαν στην προσπάθειά του κυρίως πλην του Δημήτρη Σταρόβα που έκανε ένσταση για το χρώμα του βρακιού στο act που ήταν κόκκινο ενώ ο ίδιος θυμόταν πως στην ταινία ήταν μαύρο (λάθος έκανε, κόκκινο ήταν και στην ταινία).

Δίπλα στον Γιώργο, όπως κάθε σχεδόν εβδομάδα η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα που πάντα περνάει από τα καμαρίνια για να του ευχηθεί καλή επιτυχία και παρακολουθεί το γύρισμα από τις πρώτες σειρές των καθισμάτων.

Δείτε εδώ την επική μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη σε Μάρθα Καραγιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved