8 λέξεις: Συμμαχίες που δημιουργούνται και σχέσεις που ανατρέπονται (Photos)
Media

8 λέξεις: Συμμαχίες που δημιουργούνται και σχέσεις που ανατρέπονται (Photos)

8 λέξεις: Το επεισόδιο αυτής της Δευτέρας (9/3) είναι συγκλονιστικό και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Αλίκη, μετά από τη δικαστική απόφαση, αποφυλακίζεται και ο Έκτορας είναι πάντα δίπλα της και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα και να χαρεί την ελευθερία της.

Την πηγαίνει για ψώνια και της ανακοινώνει ότι θα την φιλοξενήσει στο σπίτι του, δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον του γι΄ αυτήν ξεφεύγει από το τυπικό του δικηγόρου προς την πελάτισσά του. Η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί τη συγνώμη του Σπύρου, τον εγκαταλείπει και φεύγει για την Αθήνα.

Οι γονείς της την υποδέχονται με χαρά, αλλά προς τον παρόν κρύβει τις προθέσεις της, να πάρει διαζύγιο. Η Τζουλιάνα περνάει λίγες ακόμα ώρες με τη Ναυσικά, την οποία θα πρέπει να αποχωριστεί και πάλι για να γυρίσει στο ίδρυμα.

Η μικρή για μια ακόμα φορά, εκλιπαρεί τη Ναυσικά να την κρατήσει κοντά της, αδυνατώντας να καταλάβει τις διαδικασίες και τους νόμους.

Στο μεταξύ, η Αποστολία αποκαλύπτει στην Ηλιάνα ότι «επικοινωνεί» με την Αριάδνη και η Ηλιάνα ταράζεται πάρα πολύ και προσπαθεί να απευθυνθεί στη Βίκυ, η οποία όμως για τους δικούς της λόγους την αποφεύγει.

Η Εύα ανακοινώνει στην Ολυμπία ότι θα ξαναπάει σχολείο για να μην χάσει τη χρονιά της και η μικρή έστω και απρόθυμα, υπακούει. Η Nόνα, θα δεχθεί μια απρόσμενη επίθεση στο σπίτι της και θα κινδυνεύσει η ζωή της.

Ο Μιλτιάδης αιφνιδιάζει την Ιφιγένεια και δηλώνει αντίθετος με την απόφασή της να πάρει διαζύγιο. Η Στέλλα αντιδρά έντονα όταν μαθαίνει πως ο Έκτορας φιλοξενεί την Αλίκη και το ζευγάρι χωρίζει.

Ο Άκης προτείνει στην Αποστολία να είναι η δεύτερη μάρτυρας στον γάμο της Ηλιάνας κι εκείνη δέχεται. Ο Σπύρος βρίσκει τη Νόνα δεμένη και φιμωμένη κι ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο Οδυσσέας ανησυχεί τρομερά όταν μαθαίνει τα νέα κι ο Σπύρος αποφασίζει να την πάρει μαζί του στην Αθήνα.

Η Έρση συναντιέται με την Αλίκη και την συμβουλεύει για τον Έκτορα. Η Ναυσικά δίνει το 5% της επιχείρησης στην Εύα, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της για την βοήθεια που έχει προσφέρει στο εργαστήριο.

Ο Νικηφόρος εντοπίζει ότι η Ολυμπία δεν τρώει πάλι το φαγητό της, το λέει στην Εύα, αλλά η μικρή τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα. Ο Μιχαήλ σώζει την Λουκία από βέβαιο ατύχημα και πάνω στην ένταση της στιγμής, την φιλάει..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved