8 λέξεις: Άσχημα μπλεξίματα για τη Τζουλιάνα - Η Ναυσικά χάνει τη γη κάτω απ΄τα πόδια της (Photos)
Media

8 λέξεις: Άσχημα μπλεξίματα για τη Τζουλιάνα - Η Ναυσικά χάνει τη γη κάτω απ΄τα πόδια της (Photos)

8 λέξεις: Τι θα δούμε αυτή την Πέμπτη (12/3) στη σειρά του ΣΚΑΙ;

Ο Έκτορας απειλεί τη Στέλλα πως αν ξαναπλησιάσει την Αλίκη, θα πει σε όλους για το σχέδιο που έστησαν με την Ευγενία και τη Σμαράγδα εις βάρος της Ηλιάνας για να την τρελάνουν.
Η Ιφιγένεια πείθεται από τα λεγόμενα της Νόνας και πάει στο σπίτι του Μάρκου να διερευνήσει ποια είναι αυτή που έχει πλευρίσει τον Σπύρο. Εκεί ο Οδυσσέας με την Έρση της ανάβουν ακόμα μεγαλύτερη φωτιά. Η κοινωνική λειτουργός ειδοποιεί την αστυνομία κι αρχίζουν να αναζητούν την Τζουλιάνα.


Την ίδια ώρα, η μικρή Τζουλιάνα περιπλανιέται στην Αθήνα και ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Ναυσικά. Η περίεργη συμπεριφορά της Ρωξάνης αρχίζει να γίνεται αισθητή από τον Μιχαήλ, αλλά προς το παρόν δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Η Εύα όμως, που γνωρίζει το παρελθόν της, την στριμώχνει κι απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Το φιλικό κλίμα που δημιουργείται ανάμεσα στον Άκη και την Αποστολία δεν αρέσει καθόλου στον Δημήτρη.
Η Τζουλιάνα αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός περαστικού που την πείθει ότι θα την πάει στην Ναυσικά.

Σύντομα όμως καταλαβαίνει πως έχει μπλέξει άσχημα..

Ο άγνωστος άντρας κλειδώνει πόρτες και παράθυρα και η Τζουλιάνα καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Ηλιάνα ρωτάει ευθέως την Βίκυ αν έχει δίδυμη αδερφή, καθώς είναι σίγουρη ότι την είδε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα!
Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Τζουλιάνα το έσκασε από το ίδρυμα και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.
Η Ρωξάνη συνεχίζει να παίρνει χάπια χωρίς να λέει σε κανέναν τίποτα για την κατάστασή της. Μετά από προτροπή της Νόνας, Σπύρος και Ιφιγένεια συναντιούνται και δίνουν το πρώτο τους φιλί μετά από τον τσακωμό τους. Ο Μάρκος θέτει βέτο στον Νικηφόρο και του λέει ότι δεν γίνεται η Εύα να συνεχίσει να δουλεύει στο εργαστήριο της Ναυσικάς.
Ο Άκης μαθαίνει πως η Ηλιάνα μετέφερε 500 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό της και γίνεται έξαλλος!! Η Τζουλιάνα δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και προσπαθεί να αποδράσει από το σπίτι του Σωτήρη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved