Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα δίνει spoiler και είναι δυνατό (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα δίνει spoiler και είναι δυνατό (Photos)

Την απολαμβάνουμε, για δεύτερη χρονιά, μέσα από τον ρόλο της Μάρθας στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο λόγος για την ηθοποιό Ταμίλα Κουλίεβα.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει όσα θα δούμε προσεχώς να συμβαίνουν στη ζωή της ηρωίδας που υποδύεται και το spoiler που δίνει είναι δυνατό πολύ!

Η Μάρθα στα επεισόδια που βλέπουμε περνάει πολύ δύσκολα... Τι είναι αυτό που τη φοβίζει περισσότερο;

"Αυτό που τη φοβίζει περισσότερο είναι να μείνει μόνη της. Πολλές φορές φοβόμαστε κάτι που στην πορεία το συναντάμε. Η Μάρ­θα, από την ώρα που έχασε την κόρη της και τον άντρα της, έμεινε μόνη της. Οπότε διεκ­δικεί αυτή τη σχέση με τη Μαρίνα, την οποία την έχει σαν κόρη. Άρα, αν δεν υπάρχει εκεί­νη στη ζωή της, δεν έχει να χάσει και τίποτα. Οπότε γίνεται καμικάζι..."

Η ίδια παίρνει την απόφαση να σταματή­σει τη φαρμακευτική αγωγή. Τι συνέπει­ες θα έχει αυτό;

"Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Η επιθυμία που έχει η Μάρθα είναι για εκείνη τεράστια ανάγκη να κάνει πράξη όσα έχει πει. Δεν σταμα­τάει να διεκδικεί αυτό που θέλει αλλά το κάνει με λάθος τρόπο. Όμως, όταν κάποια πράγματα γίνονται εμμονή, νομίζω πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιλέξει πάντα τους σωστούς τρόπους. Βρισκόμαστε στη δεύτερη σεζόν της σειράς και ξεχνάμε λίγο από πού ξεκί­νησε η ιστορία της Μάρθας, τις φουρτούνες που πέρασε και πώς κατέληξε. Είναι δύο χα­ρακτήρες, δύο μητέρες, εκείνη και η Κάτια, τις οποίες τις έχουμε δει από όλες τις πλευρές. Η Μάρθα πέρασε πάρα-πολλά και για κά­ποιο λόγο λέμε πως έγινε κακιά. Ο κίνδυνος πάντα καραδοκεί για τον καθένα μας, για αυτό ποτέ μη λες ποτέ. Επίσης, ποτέ δεν ξέρου­με πώς Θα αντιδράσουμε αν συμβεί κάτι το οποίο είναι ακραίο και οριακό στη ζωή. Δεν ξέρουμε ούτε τον εαυτό μας"

Θα προσπαθήσει να βγάλει ξανά την Κάτια από τη μέση;
"Η Μάρθα θα ξανα­κάνει τα ίδια. Δεν μπορεί υπό την επήρεια της αγω­γής να συμφιλιωθεί με την κατάσταση της. Διεκδικεί τη Μαρίνα, την κόρη που έχει, διεκδικεί τη θέση στη ζωή της. Δεν θέλει το κακό κανενός. Απλά το κακό είναι όχημα για να πετύχει τον στόχο της"

Τι να περιμένουμε από τα επό­μενα επεισόδια; "Υπάρχει περίπτωση να δούμε τη Μάρθα να συνεργάζεται με την Εύα. θα είναι χαρά μου να συ­νυπάρξω υποκριτικά με τη Ναταλία Δραγούμη, την οποία αγαπώ πολύ"

Τι τέλος θα θέλατε να έχει η Μάρθα; "Θα ήθελα να ξεκινήσει από την αρχή", λέει η ηθοποιός στο Μytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved