MasterChef: Μετά τον Ιωαννίδη και ο Κουτσόπουλος ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό!
Media

MasterChef: Μετά τον Ιωαννίδη και ο Κουτσόπουλος ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό!

MasterChef 4: Μία ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό. 

«Λοιπόν, είχαμε το συμβούλιο πριν από λίγο. Συγχύσατε τον Λεωνίδα, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε συνεχίζουμε εγώ και ο Πάνος» ανακοίνωσε στους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο αφότου ανακοινώθηκε στην μπλε ομάδα πως είχε χάσει την ομαδική δοκιμασία.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ως αρχηγός είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και έθεσε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όσο για την ασυλία την έδωσε στον υπαρχηγό του για τη συγκεκριμένη δοκιμασία, που ήταν ο Σταύρος Γεωργίου.

Εκεί πάνω, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξαφανίστηκε από το πλατό με τον Σωτήρη Κοντιζά να αναλαμβάνει να ανακοινώσει την αποχώρησή του με αρκετό χιούμορ.

Ανάλογη αποχώρηση είχε κάνει και ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να απέχει λίγο από τα γυρίσματα. Επέστρεψε όμως κανονικά και έτοιμος για τις νέες προκλήσεις στο ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Να επισημάνουμε ότι τα επεισόδια που προβάλλονται έχουν γυριστεί σχεδόν δύο μήνες πριν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved