Καφέ της Χαράς: Η Στέλλα δίνει spoiler: «θα γίνουν ίσως ακραία πράγματα»
Media

Καφέ της Χαράς: Η Στέλλα δίνει spoiler: «θα γίνουν ίσως ακραία πράγματα»

Καφέ της Χαράς: Η Ζέτα Δούκα που εισέβαλε στο Κολοκοτρωνίτσι μιλάει σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό και αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επιεσόδια της σειράς

Μπορεί ένα σίριαλ να επιστρέψει 15 χρόνια μετά τους τίτλους τέλους του, εξίσου ενδιαφέρον και επιτυχημένο όπως και στο παρελθόν; Το Καφέ της Χαράς αποτελεί ζωντανή απόδειξη και η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς Ζέτα Δούκα εξηγεί ότι ποτέ επιτυχία που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαία...

Πώς προέκυψε το «Καφέ της Χαράς»;
Με τον Χάρη Ρώμα προσπαθούμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση, αλλά δεν προέκυπτε. Μου είπε ότι θέλει να ξανακάνει το «Καφέ της Χαράς», μου μίλησε για το ρόλο και το δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που τα καταφέραμε, επειδή πρόκειται για έναν καταπληκτικό και γενναιόδωρο άνθρωπο και συνεργάτη.

Είχατε ενδοιασμούς παίρνονται ουσιαστικά τη θέση της Χαράς στη σειρά;
Βέβαια. Έχω αγωνία να μη χαλάσω τη συνταγή. Και δεν ψαρεύω κάποιο κομπλιμέντο.
Ξέρω τι μπορώ να δώσω στον κάθε ρόλο. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχει μια συνταγή που έχει αντέξει στο χρόνο. Βάζοντας ένα συστατικό, που μπορεί αλλού να λειτουργήσει, εδώ μπορεί να συμβεί το αντίθετο.

Γι' αυτό και χάρηκα όταν ο ρόλος της Στέλλας έτυχε θετικής αποδοχής.
Ο Χάρης Ρώμας, πάντως, έδειξε σίγουρος για την ανταπόκριση που θα έχει η Στέλλα.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν γράψει ένα πάρα πολύ ωραίο ρόλο και χαίρομαι πολύ που μου τον έχουν αναθέσει. Είναι ένας ρόλος με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτήν τη γυναίκα, αν τη γνώριζα, θα τη θαύμαζα και θα ήθελα να την κάνω φίλη μου. Μου αρέσουν πολύ οι ρόλοι που μπορώ να τους ακουμπήσω από πολλές πλευρές και δεν χρειάζεται να εφεύρω πράγματα προκειμένου να τους συμπαθήσω.

Ο Χάρης και η Άννα είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και εκεί βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας τους. Γράφουν έξυπνα, ήρωες που ο καθένας έχει τη δική του υπόσταση και χαρακτήρα, αλλά κυρίως οι ιστορίες τους εξελίσσονται και ακουμπάνε στη σύγχρονη εποχή.



Τη Στέλλα την περιβάλλει ένα μυστήριο. Πώς θα την περιγράφατε με λίγες λέξεις;
Οι θεατές πλέον ξέρουν τι της έχει συμβεί. Αυτοί που δεν το ξέρουν είναι οι συγχωριανοί της.
Είναι μια γυναίκα που στέκεται στα πόδια της, πολεμάει για το δίκαιο, δεν μασάει τα λόγια της, έχει πολύ κατασταλαγμένες απόψεις σε σχέση με την κοινωνία και τους ανθρώπους, τους βάζει στη θέση τους, έχει χιούμορ, είναι απελευθερωμένη, δυναμική και έξυπνη.
Αν δεν της είχαν συμβεί αυτά που της συνέβησαν, θα μπορούσαμε να τη δούμε σε όποια ιδιότητα ήθελε. Αποτελεί και θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved