MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις της Φωτεινής μετά την αποχώρησή της - Η συγκίνηση και τα δάκρυα!
Media

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις της Φωτεινής μετά την αποχώρησή της - Η συγκίνηση και τα δάκρυα!

MasterChef 4: Στενοχωρημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η Φωτεινή Ζοσιμίδου τους συμπαίκτες της αλλά και την εμπειρία της στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Η νεαρή και πολύ γλυκιά σεφ η οποία από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι αδικήθηκε που οι συμπαίκτες της στην ομάδα της την ψήφισαν προς αποχώρηση, έβαλε τα δυνατά της προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι, όμως δεν τα κατάφεραν αφού οι κριτές θεώρησαν καλύτερα τα πιάτα που τους έδωσαν να δοκιμάσουν οι άλλοι δύο συμπαίκτες της, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Μπέη.

Με δάκρυα στα μάτια και ιδιαίτερα φορτισμένη μετά από μία σκληρή δοκιμασία αντιγραφής πιάτου το οποίο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και είχε επτά διαφορετικές παρασκευές, η Φωτεινή είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι, κάτι που δεν ήθελε να ζήσει για κανέναν λόγο, τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς.

Στο σπίτι του MasterChef πλέον, μένουν μόνο 15 παίκτες. Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για καθέναν από αυτούς μιας και οι απαιτήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες και οι παίκτες θέλουν να βάλουν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουν.

Δείτε τι είπε η Φωτεινή στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της:

https://www.instagram.com/p/B9sHMgOFmEq
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved