Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα που θα κάτσει τον Δούκα στο σκαμνί! (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα που θα κάτσει τον Δούκα στο σκαμνί! (photos)

Άγριες μέλισσες:  Η γυναίκα που θα καθίσει στο σκαμνί τον Δούκα και η αντίδραση του Λάμπρου όταν πιάνει στα πράσα τη Θεοδωσία!

Ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον Σεβαστό, ενώ στην πόρτα του Προύσαλη εμφανίζεται μια μάρτυρας που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη νύχτα της επίθεσης στους αγρότες.
Η μάρτυρας αυτή δεν είναι άλλη από τη Βασούλα (Αλίνα Κοτσοβούλου)σύζυγο του Λια (Παύλος Κουρτίδης).

Εκείνη όμως φοβάται για τη ζωή της, γιατί ο άντρας της είναι πολύ βίαιος. Η Ελένη η οποία και θέλει να αποκαλύψει τους ενόχους και ανησυχεί πραγματικά για την τύχη που θα έχει η συγκεκριμένη γυναίκα αναλαμβάνει να την πείσει να μιλήσει.

Στη συνάντηση τους, όμως, η ξαφνική εμφάνιση του Λια βάζει και τις δύο γυναίκες σε κίνδυνο. Η Ελένη όμως καταφέρνει με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου να πλησιάσει εκ νέου τη Βασούλα και την πείθει να αφήσει τον άντρα της πριν να είναι αργά.

Εκείνη δίνει κατάθεση στον Προύσαλη και την υπογράφει, καταδικάζοντας τον Λια.
Ο αστυνόμος αναλαμβάνει την προστασία της μέχρι τη δίκη, μια δίκη που μπορεί να καταδικάσει και τον Δούκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:



Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ

Ο Βασταρδής συναντά τη Θεοδοσία, θέλοντας να της δείξει τα χαρτιά του διαζυγίου του που αποδεικνύουν ότι της λέει την αλήθεια. Στη συνάντηση τους της προτείνει να πάνε να ζήσουν μαζί, όμως, η συζήτηση τους δεν είναι ιδιωτική, αφού ο Λάμπρος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση τους.

Ο Λάμπρος μετά την ανακάλυψη που έκανε αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο, ενώ ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να φύγουν μαζί. Ένα ακόμα μυστικό όμως αποκαλύπτεται, αφού ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα τι είχε συμβεί ανάμεσα στη Μυρσίνη και εκείνον στο παρελθόν και το δικό της πλησίασμα προς εκείνον, εξοργίζοντας τον.

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΑΙΟ

Η Μάρθα φλερτάρει έντονα τον Κυπραίο και η Ελένη δεν κρύβει τη ζήλια της, δίνοντας του μεγάλη χαρά. Σύντομα όμως ο Θωμάς βρίσκεται αντιμέτωπος με το μόνο άτομο που μπορεί να αποκαλύψει την ενοχή του για το φόνο του Σαράντη.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο, στον οποίο και αναγκάζεται να ομολογήσει την πράξη του. Θα καταφέρει όμως ο Κυπραίος να γλιτώσει ξανά από τα εγκλήματα του;

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

«Δρόσω, εσύ φταις για όλα!»

Η Ασημίνα αρχίζει να δείχνει στο χωριό τις αλλαγές στο σώμα της από την ψεύτικη εγκυμοσύνη, ενώ η Δρόσω προσπαθεί από τη δική της πλευρά να κρύψει τα αληθινά σημάδια της εγκυμοσύνης στο κορμί της, όμως, ένα ακόμα άτομο ανακαλύπτει τα μυστικό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved