Media

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι (photos+video)

MasterChef 4: Άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης ήρθε στο τέλος της και ένας παίκτης έπρεπε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του οριστικά. 

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η Μαριάννα Πουλμεντή, ο Ηρακλής Αποστολίδης και ο Δημοσθένης Μασσαλάς βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4. Ο Ιωάννης κρατάει ακόμα την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του.

Ένα γλυκό ήρθε να φτιάξει για λίγο την πικρή γεύση από τη θέση στην οποία βρίσκονται οι τρεις υποψήφιοι, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα.

Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάστηκε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο.

Αυτό και μόνο, ήταν το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι. Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια... πετούσαν και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρεμόταν από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Πάμε να δούμε στις ακόλουθες φωτογραφίες ποιος αποχώρησε...

Εκείνοι, που επέστρεψαν, πάντως στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπίστωσαν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περίμεναν πλέον την ομαδική δοκιμασία για να δουν πώς θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

H στιγμή της ανακοίνωσης...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved