YFSF: Ο Νικόλας Ραπτάκης έγινε η Λένα Ζευγαρά και το πλατό πήρε φωτιά σε μια εμφάνιση έπος!
Media

YFSF: Ο Νικόλας Ραπτάκης έγινε η Λένα Ζευγαρά και το πλατό πήρε φωτιά σε μια εμφάνιση έπος!

Αμάρτησε μαζί μου κι έλα.... τραγούδησε σήμερα στο YFSF ο Νικόλας Ραπτάκης

Και έτυχε το νούμερο ένα σουξέ της εποχής που είναι απόλυτα σίγουρο πως θα σήκωνε το κοινό όρθιο να τραγουδηθεί τελικά στο Your Face Sounds Familiar σε άδεια πλατεία και άδειες κερκίδες.

Εμείς που είμασταν εκεί πάντως κλάψαμε από τα γέλια με αυτήν την εμφάνιση και είμαστε σίγουροι πως κάτι ανάλογο συνέβη και σε εσάς που παρακολουθείτε το show από το σπίτι σας αυτό το βράδυ. (το τελευταίο γυρισμένο YFSF πριν την διακοπή των γυρισμάτων για λόγους ασφαλείας και την προστασία της υγείας όλων)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικόλας Ραπτάκης γίνεται γυναίκα για τις ανάγκες του αγαπημένου show των μιμήσεων. Είναι η πρώτη φορά όμως που γίνεται μίμηση της Λένας Ζευγαρά και του θρυλικού πια "Αμάρτησε μαζί μου κι έλα, έλα έλα έλα έλα... Έλα να με τρελάνεις..." Και αυτό ήταν αρκετό για να σκορπίσει δάκρυα γέλιου σε όλους όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο πλατό.

Τους ξεσήκωσε δε τόσο όλους που η Μαρία Μπεκατώρου μετά την κριτική το έριξε στο τσιφτετέλι μαζί με όλους τους συμμετέχοντες που είχαν ήδη ολοκληρώσει την εμφάνισή τους και βρίσκονταν στο πλατό. Χαμός.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνιση του Νικόλα Ραπτάκη που θα μας μείνει αξέχαστη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved